Yardım AMD Ekran kartı driver güncellemeli miyim? (CS2)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
951
5600XT ekran kartım var. Mayıs ayında çıkan stabil sürümü kullanıyorum. Epeydir güncellemedim. Bazıları yeni drivererde alt+tab sorunu vs oluyor demişti güncellemedim hiç. Bugün birkaç yerde okudum güncellenmeyen driverler de input, delay sorunu olduğu söyleniyor.

Yani ekran kartını güncellemeli miyim? Çünkü çıkan driverler genelde yeni çıkan ekran kartları için fix ve özellikler getiriyor. 5600XT ekran kartımla güncelleme yapmak arasında kararsız kaldım. Cs2 performansımı biraz arttıracaksa güncelleyim akşam vakti. Çünkü

AMD ekran kartı kullanmanın zararları ben düşünmeden 100. update yaptım karta.

AMD ekran kartı kullanmanın zararları ben düşünmeden 100. update yaptım karta.
Ekran kartını ilerde 3080/4070 olaral güncelleyeceğim para denkleştirmeye çalışıyorum. 5 senedir kullanıyorum bu ekran kartını, hiç sıkıntı çıkarmadı hakkını yemeyim. Sadece yeni driverler genelde 9000 serisi 7000 serisi odaklı olduğu için kararsız kaldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Ekran kartını ilerde 3080/4070 olaral güncelleyeceğim para denkleştirmeye çalışıyorum. 5 senedir kullanıyorum bu ekran kartını, hiç sıkıntı çıkarmadı hakkını yemeyim. Sadece yeni driverler genelde 9000 serisi 7000 serisi odaklı olduğu için kararsız kaldım.
Çok şanslısınız 5000 serisi ile sorun yaşayan çoktu ondan konuya gelenler kal der muhtemelen stabil driveri bulmuşsun.

Çok şanslısınız 5000 serisi ile sorun yaşayan çoktu ondan konuya gelenler kal der muhtemelen stabil driveri bulmuşsun.
25.8.1 gayet stabil diyorlar şuan okudum yorumları. Rx570 ile bile güncelleyip memnun kalmışlar. Şuan DDU ile silip kuruyorum.

Son gelen Ağustos güncellemesini yükledim sanki input, delay azaldı gibi gözle görülür fark oldu resmen. Psikolojik mi diyeceğim ama mermilerin gidişat bile değişti. Çok sık oyun oynadığım için fark ettim biraz. Sanırım Anti lag 2.0 ile alakalı

Son gelen Ağustos güncellemesini yükledim sanki input, delay azaldı gibi gözle görülür fark oldu resmen. Psikolojik mi diyeceğim ama mermilerin gidişat bile değişti. Çok sık oyun oynadığım için fark ettim biraz. Sanırım Anti lag 2.0 ile alakalı
Psikolojik diye dusunuyorum :D

Psikolojik diye dusunuyorum :D
Bilmiyorum. Biraz etki etti. Peek atan avantajlı mesela bu oyunda input falan önemli gecikme için. Bir de benim sürümde Anti lag 2.0 tam sürüm değilmiş.

5600XT ekran kartım var. Mayıs ayında çıkan stabil sürümü kullanıyorum. Epeydir güncellemedim. Bazıları yeni drivererde alt+tab sorunu vs oluyor demişti güncellemedim hiç. Bugün birkaç yerde okudum güncellenmeyen driverler de input, delay sorunu olduğu söyleniyor.

Yani ekran kartını güncellemeli miyim? Çünkü çıkan driverler genelde yeni çıkan ekran kartları için fix ve özellikler getiriyor. 5600XT ekran kartımla güncelleme yapmak arasında kararsız kaldım. Cs2 performansımı biraz arttıracaksa güncelleyim akşam vakti. Çünkü
25.8.1'de düzeldi o alt tab sorunu bende. RX 6800XT kullanıyorum.

25.8.1'de düzeldi o alt tab sorunu bende. RX 6800XT kullanıyorum.
Aynen ben haziranda yüklediğimde benim de alt tab yapınca donuyordu ara sıra. Hele cs2 oyununda biraz donup kalıyordu. O yüzden eski sürüme yüklemiştim. Şimdi 2-3 el girdim sıkıntısız çalışıyor. Sorun sayısı diğerlerine göre az. Şuan sıkıntısız sürüm sevdim. Gayet akıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam düzelmedi 6900 XT'de. Hala var. Alt+Tab ile aşağı inince tarayıcı vs hala bozuluyor.
DDU ile bir daha temiz kurulum yap hocam interneti kesip. Bende de 25.6.1 sürümünde sıkıntılıydı şuan düzeldi.

Geri