t1k3beratfatih
80+ Bronze
Dahası
önüme sürekli bi çökme raporu geliyo yeniden başlatıyo kendiniçökme derken wattmanmı yiyorsun. bendede aynı kart var hiçbir sıkıntı yaşamadım bu sürümde
bende yeni sürümde yedim ddu ile silip 23.5.2 ye dondumekran kartını günceleyim dedim hadi eski sürümde kalmasın dedim ama üst üste 3 defa çöktü hoşuma gitmemeye başladı bu durum eski sürüme dönme yolu var mı arkadaşlar günceledigime pişman oldum
çökme derken wattmanmı yiyorsun. bendede aynı kart var hiçbir sıkıntı yaşamadım bu sürü
ddu ile hiç ugraşasım yok ya off 10 kez çökerse bunalıma girip yaparım artık napıyımbende yeni sürümde yedim ddu ile silip 23.5.2 ye dondum
halbuku 5.6 saaten beri bı sıkıntı yoktubende yeni sürümde yedim ddu ile silip 23.5.2 ye dondum
ddu ile uğraşmaktaa ne var guvenli moda girip 2 klik yapacaksın yaniMesaj otomatik birleştirildi:
halbuku 5.6 saaten beri bı sıkıntı yoktu
Güncellemeleri üst üste güncellemeyin önce ddu ile kurulu olanı kaldırıp sonra yenisini siteden indirerek kurmayı dene.ekran kartını günceleyim dedim hadi eski sürümde kalmasın dedim ama üst üste 3 defa çöktü hoşuma gitmemeye başladı bu durum eski sürüme dönme yolu var mı arkadaşlar günceledigime pişman oldum
cümleyi anlamadım hocamGüncellemeleri üst üste güncellemeyin önce ddu ile kurulu olanı kaldırıp sonra yenisini siteden indirerek kurmayı dene.
Hocam işaretlediğim yerde hata bildirimi var mı? Var ise ne yazıyor söyleyebilir misiniz?
ddu ile uğraşmaktaa ne var guvenli moda girip 2 klik yapacaksın yani
üşengeçlik hocamHocam DDU ile uğraşasım yok diyorsunuz o zaman konu da açmayın niye çözüm arıyorsunuz? Böyle kullanmaya devam edin?
Wattman gibi eski sürücüye dönüp bir de onda deneyin artık üşenmeyin.cümleyi anlamadım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
üşengeçlik hocam
aha geldi gene asıl sorun4 olduWattman gibi eski sürücüye dönüp bir de onda deneyin artık üşenmeyin.