Bu adamı harbiden amd üzdü.Valla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.
Bu adamı harbiden amd üzdü.Valla benim ilk ve son olacak sanırım. Bir daha bu riske girmem yani. Oyunlarda çok çektirdi bana.
ahahaha sesli güldüm Allahta seni güldürsünÇözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almak
kesinlikle yorumuna katılmıyorum amd alıpta çok fazla sorun yaşayan gördüm ne sürüm olursa olsun bende yaşadım ama çözebildim herkesde böyle olmuyor kumar işi zamanı gelince sende yaşarsan foruma gelirsen sana kimse gelipte gülmez.ahahaha sesli güldüm Allahta seni güldürsün
23.3.2 sürümüne gec oynamaya başla. bu oyuna destek veren sürümüdür buXFX SWFT RX 6600 XT kartım var.
Driver sürümü 23.4.3 kullanıyorum.
Sürekli oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
en güncel sürümü kullanDüzeldi mi hata bendede oluyor
Günceldeyim zatenen güncel sürümü kullan
Hocam benim şahsi tavsiyem NVIDIA kartlara geçmek olur böyle sorunlarla uğraşmak istemeyen insanlar için. Ve akıllara HacıSOFU'nun dediği cümle gelir. Çözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almakEkran kartı ne?
Yani tek çözümü değişmek (!). Halen pişmanım AMD kullandığıma 20 sene olmuşHocam benim şahsi tavsiyem NVIDIA kartlara geçmek olur böyle sorunlarla uğraşmak istemeyen insanlar için. Ve akıllara HacıSOFU'nun dediği cümle gelir. Çözümü var aslında ekran kartını satıp Nvidia almak
İşin makarasındayım bu arada.
6650xtEkran kartı ne?
Güvenli modda açınca oyunu sorun kalkıyor ama 50 fpsden üstüne çıkmıyorFPS düşürmek çözüm olmuştu bu soruna