Neler Yeni

Yardım AMD ekran siyah oluyor bir daha gelmiyor.

shinro

80+
Oyun oynarken ya da masaüstünde herhangi bir şey yaparken ekran donuyor. Sonra ekran gidiyor, siyah oluyor ve daha gelmiyor. Kapatıyorum, açıyorum bilgisayarı. Güvenli mod gibi bir ekran geliyor yan ekran olmadan Device Manager üzerinden aktif edince ekrana "AMD yazılımı, ekran kartı sürücüsünün sisteminize yüklenemediğini tespit etti..." hatası geliyor. Bilgilsayarı yeniden başlatmazsam aynı şekilde kalıyor bilgisayar. Yan ekran gelmiyor, Hz düşük oluyor. DDU ile sürücüleri sildim, yükledim bir çözüme ulaşamadım. Aynı şekilde AMD Clean Up Utility ile de denedim. Windows Update ile yüklemedim sürücüleri AMD'nin sitesinden indirdim. Her türlü sürücü yöntemini denediğimi düşünüyorum ancak bir çözüm bulamadım. Userbenchmark ile benchmark yaptım, resimdeki gibi bir şey çıktı. Sonuçların linkini de bıraktım aşağıya. Ekran kartında overclock diyordu. Pek overclock olaylarını bilmediğim için bulaşmak istemedim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özellikler:
Ryzen 7 5700X
AMD Radeon RX 6700XT
Corsair 32GB 3200MHz
ASUS TUF GAMING B450-PLUS II
Samsung 970 EVO Plus 1TB

1730823984447.png

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kart kendini korumaya alırsa görüntü vermeyi kapatır.
1.Bios anahtarı varsa ekran kartında diğer biosta iken deneyin.
2. İkinci Ekranının kablosunu farklı porta takın yada ekranın bağlantı kablosunu çıkarın.
3.Garanti varsa gönderin.

shinro

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart kendini korumaya alırsa görüntü vermeyi kapatır.
1.Bios anahtarı varsa ekran kartında diğer biosta iken deneyin.
2. İkinci Ekranının kablosunu farklı porta takın yada ekranın bağlantı kablosunu çıkarın.
3.Garanti varsa gönderin.
2. yöntemi denedim bir sonuç olmadı. 1. yöntemi bilmiyorum nasıl yapacağımı. 3. ise son seçenek olarak düşünüyorum, halledemezsem göndereceğim garantiye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom