AMD erkan kartı driverini güncellemeden önce eski driveri silmek zorunda mıyım?

Hyaena

80+
Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere sorum, amd ekran kartı driverini güncellemeden önce eski driveri silmeli miyim? ve bu güncellemeyi sizce amdnin radeon yazılımı üzerinden mi yapayım yoksa internetten manuel olarak mı indireyim hangisi daha sağlıklı olur

Önceki sürücüyü silmek sorunda değilsin ama eski sürücünde sorun varsa yada yeni sürücü yüklediğinde sorun yaşadıysan tertemiz kaldırmak için ddu uygulamasıyla kaldırabilirsin. Yeni sürücüyü amd üzerinden de indirsen web sitesindende indirsen aynı şekilde kurulacak, fark yok.

Önceki sürücüyü silmek sorunda değilsin ama eski sürücünde sorun varsa yada yeni sürücü yüklediğinde sorun yaşadıysan tertemiz kaldırmak için ddu uygulamasıyla kaldırabilirsin. Yeni sürücüyü amd üzerinden de indirsen web sitesindende indirsen aynı şekilde kurulacak, fark yok.
önceki sürücümde sorun yok sadece güncellemek istedim o yüzden kaldırmadan güncelleyeyim bir problem yaşarsam kaldırıp tekrar yüklerim dediğiniz gibi.
teşekkürler

Ben sorun yaşamadığım sürece direk kurulum yapıyordum. Zaten amd yazılımı önceki sürücüden kaldırması gerekenleri kaldırıyor.

önceki sürücümde sorun yok sadece güncellemek istedim o yüzden kaldırmadan güncelleyeyim bir problem yaşarsam kaldırıp tekrar yüklerim dediğiniz gibi.
teşekkürler
Güncellerken , eski sürücü güncelleme esnasında kaldırılıyor.

Geri