DDU ile kalıcı sildikten sonra en stabil versiyonunu kurmanı tavsiye ederim.arkadaşlar 4 tane amd yazılım sürümü değiştirdim en iyi hangi yazılımda çalışıyor diye eski indirdiklerimi silmek istiyorum silmiyor nasıl silebilirim
Aga hortlatıyorum ama ddu nedir ve bu işlem nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısınDDU ile kalıcı sildikten sonra en stabil versiyonunu kurmanı tavsiye ederim.
Display Driver UninstallerAga hortlatıyorum ama ddu nedir ve bu işlem nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısın
Çok teşekkürler kardeşim cansın vaktini ayırdığın için sağol iyi geceler iyi forumlarDisplay Driver Uninstaller
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.9
Download Display Driver Uninstaller (DDU) - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys, folders, files...www.guru3d.com
Programın kurulumunu yaptıktan sonra, Türkçe arayüzü ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Driver silme uygulaması, oldukça basit zaten dosyayı indirip kuruyorsun. Daha sonrasında ekran kartı markanı seçiyorsun (AMD-NVIDIA) daha sonrasında "tavsiye edilen" silme şeklini kullan. Sonra sifirlandiktan sonra yeniden başlayacak sistem, stabil driver'ı kur bitti bu kadar.Aga hortlatıyorum ama ddu nedir ve bu işlem nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısın