AMD FX 8350 rx 570 8gb

Ali5kerem

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar bilgisayar almak istiyorum genelde oyun oynamak için böyle bir sistem buldum sizce nasıl özellikle bu işlemci hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
•ekran kartı rx 570 8gb
•İşlemci AMD FX 8350
•Ram 2133 MHz 16gb Ram
•anakart Gigabyte 970A-DS3P
• 500gb hdd
Bu sistemin fiyatı :5000 TL

işlemci soğutucusu iyi değilse çok kafa ütüler baştan belirteyim. ryzen li sistem bulabilirseniz her türlü ryzen 3 işlemci bile bundan iyidir

işlemci soğutucusu iyi değilse çok kafa ütüler baştan belirteyim. ryzen li sistem bulabilirseniz her türlü ryzen 3 işlemci bile bundan iyidir
ryzen 3 1200 RX 550 4gb ekran kartı 250 GB SSD 8 GB rem 650 watt power
Birde böyle bir sistem var hemen hemen aynı fiyata sence hangisi

ryzen 3 1200 RX 550 4gb ekran kartı 250 GB SSD 8 GB rem 650 watt power
Birde böyle bir sistem var hemen hemen aynı fiyata sence hangisi
ileride sistem güncelliyeceksen ryzen 3 lü sistem daha iyi olabilir anakart değişimine gerek kalmaz. hangi oyunları oynuyorsun ? rx 550 yeterli değil günümüzde sistem değişimi yapmayacaksan fx 8350 rx570 sistem daha iyi olur

ileride sistem güncelliyeceksen ryzen 3 lü sistem daha iyi olabilir anakart değişimine gerek kalmaz. hangi oyunları oynuyorsun ? rx 550 yeterli değil günümüzde sistem değişimi yapmayacaksan fx 8350 rx570 sistem daha iyi olur
Sistemi aldıktan sonra parçaları değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama nerden baksan 2-3 ay aldığım gibi kullanmam lazım öyle çok abartı oyunlar oynayamayacagım bu sistemlerde oynayamassin zaten daha çok online oyunlar düşük sistemli oyunlar

Sistemi aldıktan sonra parçaları değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama nerden baksan 2-3 ay aldığım gibi kullanmam lazım öyle çok abartı oyunlar oynayamayacagım bu sistemlerde oynayamassin zaten daha çok online oyunlar düşük sistemli oyunlar
RX 550 nin yeterli FPS verebildiği oyunalr ise ryzen li sistem daha iyi olur

Geri