Neler Yeni

AMD HATA RAPORU KAYDI ACİL YARDIM

merikint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Çamur
Merhaba. 2 gündür bilgisayarımı sabah açtıktan sonra ilk bu hatayı görüyorum. Sebebi nedir? Bilgisayar DA GT-2 İntel işlemicili olan. BIOS Güncel dün güncelledim

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    13.5 KB · Hit: 40

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Merhaba. 2 gündür bilgisayarımı sabah açtıktan sonra ilk bu hatayı görüyorum. Sebebi nedir? Bilgisayar DA GT-2 İntel işlemicili olan. BIOS Güncel dün güncelledim
Dostum ddu yapıp güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldır ve güncel sürücüyü kur bilgisayarına.
Ddu icin ytdan aratınca bulursun gerekli videoları.

Bünyamina

80+ Platinum
ben de sürekli alıyordum dostum oyunda da bazen 22.6.1 WQHL driverini güncelledim 1 haftayı geçti hiç almadım bu süre zarfında

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Aynı Hatayı bende aldım GT2 AMD sistemim var. Size tavisyem OPTİONAL 22.6.1 den RECOMENDED yani Önerilen sürüm 22.5.1 e geçmeniz ben öyle yaptım sorun falan yok. DDU İle bütün herşeyi silin ekran kartınıza dair (tabi güvenli modda). sonra 22.5.1 sürümünü kurun. Performanstada kayıp olmuyor merak etmeyin.

merikint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Çamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler deneyeceğim

Top Bottom