Neler Yeni

AMD ile Intel Arasında ki Uyuşmazlık ??

xTURANN

80+ Silver
Şöyle ki ;
Aşağıda ki resme bakarsanız AMD ile Intel Bir Laptopta Ekran Panelleri aynı olmasına rağmen oluşan renk farkını görebilirsiniz.
1 - Bunun Sebebi ne ?
2 - Düzeltilebilir bir şey olsa dahi AMD niye böyle bozuk & soluk & parlaklığı düşük renklerle geliyor ? Ya da Intel'in renk ayarlarında fabrikasyon oynama mı var ?
1695071208306.png

(resim PCHocası'nın karşılaştırmasından bir alıntıdır. )

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Şöyle ki ;
Aşağıda ki resme bakarsanız AMD ile Intel Bir Laptopta Ekran Panelleri aynı olmasına rağmen oluşan renk farkını görebilirsiniz.
1 - Bunun Sebebi ne ?
2 - Düzeltilebilir bir şey olsa dahi AMD niye böyle bozuk & soluk & parlaklığı düşük renklerle geliyor ? Ya da Intel'in renk ayarlarında fabrikasyon oynama mı var ?
Alıntıyı görüntüle

(resim PCHocası'nın karşılaştırmasından bir alıntıdır. )
fabrıkasyon oynaması vardır dıye tahmın edıyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kamerada öyle görünüyor da olabilir. Ortam ışıklarındaki veya kamera açısındaki en ufak değişiklik monitör ekranının kameradaki görüntüsünü etkiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dikkatlice bakıldığında soldaki monitörin çerçevesi bile daha parlak görünüyor sağdakine göre. İki fotoğraftaki ışıklandırma aynı değil.
IMG_20230919_001416.png

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamerada öyle görünüyor da olabilir. Ortam ışıklarındaki veya kamera açısındaki en ufak değişiklik monitör ekranının kameradaki görüntüsünü etkiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dikkatlice bakıldığında soldaki monitörin çerçevesi bile daha parlak görünüyor sağdakine göre. İki fotoğraftaki ışıklandırma aynı değil.
Alıntıyı görüntüle
Işıklandırma bu kadar etki etmez. Bende AMD HP Victus 16 Aldım. Renkler gerçekten soluk. Bu karşılaştırmayı görünce de sormak istedim.

Top Bottom