AMD işlemci güncelleme sorunu

Reaksiyon skoru
2
merhaba herkese selamlar amd ryzen 2700x işlemci asus b 450 f gaming anakart asus rtx 2070 süper ekrankartım var
bu vindows 10 güncelleme geldikçe makine sapıtıyor donnma kitlenme oluyor. başka bir sistem lattop var iştel işlemci hiç sıkıntı olmuyor benim gibi bu sıkıntıları yaşayan var mı ?

Daha düzgün bir başlık atmanızı öneririm.

ben bugün üye oldum sıkıntıma çare arıyorum imla başlık dersi alrlm bi dahakine acemilik kusura bakmayın
Yok estağfurullah ben sadece sizin gibi sorunlar yaşayan kullanıcıların konuya daha çabuk ve düzgün şekilde ulaşması için bir öneri yaptım.Konu başlığı en azından sorununuz özetlesin ''Ryzen 7 2700X Sistem yavaşlama sorunu'' gibi.

sistem yavaşlamıyor donuyor tepki vermiyor bir fikriniz veya bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd işlemcilerin büyük bölümünde var yani şlemci amd ekran kartı nvidia olanlarda

Bence format at 2004 güncellemesinden sonra baya sıkıntılar çıktı

merhaba herkese selamlar AMD ryzen 2700x işlemci Asus b 450 f gaming anakart Asus rtx 2070 süper ekrankartım var
bu vindows 10 güncelleme geldikçe makine sapıtıyor donnma kitlenme oluyor. başka bir sistem lattop var iştel işlemci hiç sıkıntı olmuyor benim gibi bu sıkıntıları yaşayan var mı ?
Aynı sorunu bende yaşıyorum kardo ama benimkiler daha çok yavaşlama ve hafif takılma oluyor

dün 2004 temiz kurulum yaptım şu an için durum normal oyun olarak ubisoft tom clens division 2 var steam da da bir kaç oyun var
ubisoft the division 2 de direcx 12 açınca yine sıkıntı başlıyor 11 de problem yok .asıl sıkıntı işlemci intel olunca her şey düzgün amd olunca ne oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman benim anladığım amd işlemci olanların hepsinde bu sorunlar var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,239
Üyeler
189,051
Son üye
Temo Sensei