Çok teşekkür ederim dediğim gibi önceliğim sağlam uzun süreli beni üzmeyecek kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak beyaz veya siyah sorun değil okadar...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-b650m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html
bu sisteme bir göz at
ASUS ROG STRIX B850-E GAMING WIFI AMD...
Olur tabi benim düşüncem zaten şuan diliyorum sağlam olsun uzun ömürlü götürsün bilgisayar için ömürlük cümlesi kullanmak pek doğru değil maalum o yüzden...
bu bütçede 5080 iyidir ama rezalet bir ram var zaten ram fiyatlarının durumu belli eğer toplarım diyorsan parça parça önereyim kaliteli bileşenler ortaya...
Bütçe yanlış harcanıyor zaten bu bütçede iyice araştırsan 5070Tİ zorlanıyor. Eğer 2K veya 4K oynayacaksan zaten 7800X3D bile aynı FPS değerlerini verecek...
işlemcide o kadar çıkmanın anlamı yok. 7800x3d de çok çok fazla iş görür. ve o bütçede 5070 mantıklı olmaz min. 5070ti bak hatta 130k yazmışsın zorlasan...
Evet 7800 yerine 9800 seçmenin nedeni arada çok fiyat farkı olmaması oldu bütçe Max 130 bin
1768752060
Max bütçe 130 bin ama zorlayabilirim sanırım bu...
Merhablar herkese kolay gelsin.Ben yeni bir sistem toplayacağım eski sistemimi kardeşime verdim ihtiyacı olduğu için kendim böyle bir sistem topladım fakat...