lGeceMavisil isimli üyenin son içerikleri

1. lGeceMavisil

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci MSI 5070 ekran kartı 12Gb sistem toplanırmı

Çok teşekkür ederim dediğim gibi önceliğim sağlam uzun süreli beni üzmeyecek kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak beyaz veya siyah sorun değil okadar beni üzmeyecek uzun vade de istiyordum sanırım bu sistem önerdiğin bu isteğini fazlasıyla karşılar ve ekran kartını 5070tı mı yoksa 5080 mi...
  2. lGeceMavisil

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 9800X3D işlemci MSI 5070 ekran kartı 12Gb sistem toplanırmı

Olur tabi benim düşüncem zaten şuan diliyorum sağlam olsun uzun ömürlü götürsün bilgisayar için ömürlük cümlesi kullanmak pek doğru değil maalum o yüzden sağlam düzgün uzun ömürlü götürecek bir sistem yapmak için buradayım sunacağınız fikirlere açığım
  3. lGeceMavisil

Evet 7800 yerine 9800 seçmenin nedeni arada çok fiyat farkı olmaması oldu bütçe Max 130 bin 1768752060 Max bütçe 130 bin ama zorlayabilirim sanırım bu sistemin ücretini 1768752175 Evet sanırım o yüzden yardımlarınızı ve görüşlerinizi önerilerinize sundum ustam 1768752298 130bin civarı bütçem...
  4. lGeceMavisil

Merhablar herkese kolay gelsin.Ben yeni bir sistem toplayacağım eski sistemimi kardeşime verdim ihtiyacı olduğu için kendim böyle bir sistem topladım fakat yanlış ya da eksik olan yer var mı düzeltmem gereken yer varsa yardımcı olurmusunuz.Sistem bu şekilde -MSİ Geforce RTX 5070 12GB...
  5. lGeceMavisil

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile hangi anakart ve ekran kartı seçilmeli.

Teşekkür ederim tafsiye için anakart ve ekran kartı dışında gözünüze çarpan bir şey var mı 1678012412 Teşekkür ederim
  6. lGeceMavisil

Evet gen 4 o yüzden ana kartı da değiştirmem lazım idarelik götürdü ama değiştirme vakti geldi 1678000968 Önerinizi beklerim teşekkür ederim
  7. lGeceMavisil

Evet ana kartın ortasını tutturamafım sanırım ilk yazdığım ana kart başlangıç seviyesinde kalıyor kötü değil ama gen 3 destekliyor benim ssdler gen 4 verim alamıyorum öneri için teşekkür ederim
  8. lGeceMavisil

Ekran var ustam 2 adet monitör var ana kart çok başlangıç kaldı gibi geldi bana o yüzden 2. Yazdığım ana kartı düşündüm ekran kartı verim olarak yetersiz gibi
  9. lGeceMavisil

AMD ryzen 5 5600 3.5 Ghz 32 mb önbellek 6 çekirdek Am4 7nm işlemci -Gigabyte B450M S2H 3600 Mh(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Hdmı DVI VGA mATX Anakart -GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200 Mhz CL16 DDR4 Single KİT Ram 2Adet -Corsair Carbide serisi SPEC DELTA RGB 650W 80+ Bronze tempered Glass USB 3.0 Mid...
  10. lGeceMavisil

Çözüldü✓ Bu sistemi topladım. Eksik ya da yanlışları nedir.

Eyvallah çok teşekkür ederim
  11. lGeceMavisil

Peki anakart için bir Önerin varmı ve uygun ekran kartı
  12. lGeceMavisil

Performansta ve sıcaklık konusunda herhangi bir sorun yaşamadım gayet üst düzey çalışıyor. Anakartı ileriki günlerde yükseltmeyi düşünüyorum bunu içinde bir Önerin varsa değerlendirmeye çalışırım. 1656011499 Yüksek ayarlarda 65 geçmedi daha bir sıkıntısını görmedim
  13. lGeceMavisil

Carsair 1k dan biraz aşağı diyebilirim monitor şuan gayet iyi ikinci bir ekran almayıda düşünüyorum.o zaman dediğini değerlendiririm teşekkür ederim bilgi için
Geri