Çok teşekkür ederim dediğim gibi önceliğim sağlam uzun süreli beni üzmeyecek kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak beyaz veya siyah sorun değil okadar beni üzmeyecek uzun vade de istiyordum sanırım bu sistem önerdiğin bu isteğini fazlasıyla karşılar ve ekran kartını 5070tı mı yoksa 5080 mi...
Olur tabi benim düşüncem zaten şuan diliyorum sağlam olsun uzun ömürlü götürsün bilgisayar için ömürlük cümlesi kullanmak pek doğru değil maalum o yüzden sağlam düzgün uzun ömürlü götürecek bir sistem yapmak için buradayım sunacağınız fikirlere açığım
Evet 7800 yerine 9800 seçmenin nedeni arada çok fiyat farkı olmaması oldu bütçe Max 130 bin
1768752060
Max bütçe 130 bin ama zorlayabilirim sanırım bu sistemin ücretini
1768752175
Evet sanırım o yüzden yardımlarınızı ve görüşlerinizi önerilerinize sundum ustam
1768752298
130bin civarı bütçem...
Merhablar herkese kolay gelsin.Ben yeni bir sistem toplayacağım eski sistemimi kardeşime verdim ihtiyacı olduğu için kendim böyle bir sistem topladım fakat yanlış ya da eksik olan yer var mı düzeltmem gereken yer varsa yardımcı olurmusunuz.Sistem bu şekilde
-MSİ Geforce RTX 5070 12GB...
Evet ana kartın ortasını tutturamafım sanırım ilk yazdığım ana kart başlangıç seviyesinde kalıyor kötü değil ama gen 3 destekliyor benim ssdler gen 4 verim alamıyorum öneri için teşekkür ederim
Ekran var ustam 2 adet monitör var ana kart çok başlangıç kaldı gibi geldi bana o yüzden 2. Yazdığım ana kartı düşündüm ekran kartı verim olarak yetersiz gibi
Performansta ve sıcaklık konusunda herhangi bir sorun yaşamadım gayet üst düzey çalışıyor. Anakartı ileriki günlerde yükseltmeyi düşünüyorum bunu içinde bir Önerin varsa değerlendirmeye çalışırım.
1656011499
Yüksek ayarlarda 65 geçmedi daha bir sıkıntısını görmedim
Carsair 1k dan biraz aşağı diyebilirim monitor şuan gayet iyi ikinci bir ekran almayıda düşünüyorum.o zaman dediğini değerlendiririm teşekkür ederim bilgi için