Anakartın çıkar.bir de pc açılırken ekranda ekran kartının mı yoksa anakartın mı yoksa başka bişeyin mi markası çıkar
Nasıl yani?Efsaneler demek gerçekmiş
American megatrends diye bir yer cikiyor. Orda anlik olarak pcnin ozellikleri yazar zaten.tamam ikisi de aynıysa tamamdır 600tllik olanı alayım oleyyyyy ucuzladı biraz sistem 4000tlye düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de pc açılırken ekranda ekran kartının mı yoksa anakartın mı yoksa başka bişeyin mi markası çıkar
O ekran biosa girerken çıkar normal pc açılırken anakartın logosu çıkar.American megatrends diye bir yer cikiyor. Orda anlik olarak pcnin ozellikleri yazar zaten.
yani MSI yazacak değil mi az önce bir konu açmıştım bir arkadaş pro series yazar demişti (ana kartım: msi a320m a pro )Anakartın çıkar.
Nasıl yani?
MSI pro series gibi bir şey yazacak.yani MSI yazacak değil mi az önce bir konu açmıştım bir arkadaş pro series yazar demişti (ana kartım: msi a320m a pro )
Bios güncelledikten sonra her pcde cikiyor diye biliyorum.O ekran biosa girerken çıkar normal pc açılırken anakartın logosu çıkar.
tamam saolun teşekkür ederimMSI pro series gibi bir şey yazacak.
Zaten american megatrends anakartlarin biosunu yapan firmaBios güncelledikten sonra her pcde cikiyor diye biliyorum.
Yok hayır anakartın logosu çıkar.Bios güncelledikten sonra her pcde cikiyor diye biliyorum.
Hayır biosu yapan firma değil anakartın markasının logosu çıkar.Zaten american megatrends anakartlarin biosunu yapan firma
Forumda birisinde vardı 8/16 R5 1600.1600 8 core 16 thread değil ki, 6 core 12 thread.
Olabilir ondan emin degilim benim eski pcde bios guncellemesi yapinca hep o geliyodu.Yok hayır anakartın logosu çıkar.
Hayır biosu yapan firma değil anakartın markasının logosu çıkar.
Cokda onemli degil zaten.Olabilir ondan emin degilim benim eski pcde bios guncellemesi yapinca hep o geliyodu.
Aynen bir kişide vardı da adını hatırlayamadım bir türlü.Forumda birisinde vardı 8/16 R5 1600.