AMD İşlemcili Laptop

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,172
Arkadaşlar Türkiye'ye yeni gelmiş galiba bu laptop. Fiyatına ilgimi çekti nasıl sizce? Bence 10 numara :)

Ayrıca ekstra boş RAM slotunun olmasıda çok büyük bir artı
Gayet iyi gibi duruyor.
Düşüncelerim=
Malzeme kaltesi=İyi.
Performans=İyi.
Soğutma=Orta-İyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

256gb olduğuna göre bu bir m2 ve siz ram ekleyeceğiniz zaman 2'5 inç 1tb hdd ekleyebilirsiniz.Bu ti sanırım gddr6 olan %5 daha güçlü olan model.Amd 4000 serisi ile düzeltti sanırım.

Wow 4600H gelmiş demek :), fiyatına göre çok iyi bir laptop bence ama bir 8GB RAM daha eklemek lazım ki güncel oyunlarda drop yemesin :).

60hz olması sıkıntı olmaz güncel olması yeni oyunlar dayüksek ayarlarda 60fps alırsınız.7 NM olması daha az ısınmasına neden olur.

Gayet iyi gibi duruyor.
Düşüncelerim=
Malzeme kaltesi=İyi.
Performans=İyi.
Soğutma=Orta-İyi.

256gb olduğuna göre bu bir m2 ve siz RAM ekleyeceğiniz zaman 2'5 inç 1tb HDD ekleyebilirsiniz.Bu ti sanırım gddr6 olan %5 daha güçlü olan model.AMD 4000 serisi ile düzeltti sanırım.
Fiyatına göre canavar ya umarım uzun bir süre böyle kalır fiyatı almayı düşünüyorum :)

60hz olması sıkıntı olmaz güncel olması yeni oyunlar dayüksek ayarlarda 60fps alırsınız.7 NM olması daha az ısınmasına neden olur.
75 hz değilmi öyle hatırlıyorum ben

Fiyatına göre canavar ya umarım uzun bir süre böyle kalır fiyatı almayı düşünüyorum :)

75 hz değilmi öyle hatırlıyorum ben
144 olmamasına üzülmeyin yorumlarda 60 yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,686
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri