Neler Yeni

Çözüldü✓ amd oyunda geçmiş 1 dakikayı kayıt etmek

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Eskiden nvidanın anında yeniden oynatma özelliğiyle sevdiğim vuruşları falan 1dk şeklinde kaydederdim ve bunu amd karttada yapmak istiyorum, araştırdım ve ilk fotoğraftaki sekmeden 1 bucuk dakikalık ayar açtım fakat bu ayar sadece masa üstünü kaydediyor oyun içinde etkisiz oluyor. Bunu nasıl oyun içine çeviririm ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağı solu kurcaklıyordum, oyuna girdim alt r ile o pencereyi açtım ve oradan bir kereliğine kaydettim sonrasında klasor oluştu bu sefer kısayol tuşuyla kaydediyim dedim oldu :D çözdüm beyler sorunumu

Ekler

• 1680846882066.png
    1680846882066.png
    49.7 KB · Hit: 45
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Eskiden nvidanın anında yeniden oynatma özelliğiyle sevdiğim vuruşları falan 1dk şeklinde kaydederdim ve bunu amd karttada yapmak istiyorum, araştırdım ve ilk fotoğraftaki sekmeden 1 bucuk dakikalık ayar açtım fakat bu ayar sadece masa üstünü kaydediyor oyun içinde etkisiz oluyor. Bunu nasıl oyun içine çeviririm ?

Sağı solu kurcaklıyordum, oyuna girdim alt r ile o pencereyi açtım ve oradan bir kereliğine kaydettim sonrasında klasor oluştu bu sefer kısayol tuşuyla kaydediyim dedim oldu :D çözdüm beyler sorunumu
kanka ekran veya kayıt kısmında açık olan uygulamayı seçmen lazım. Muhtemelen farklı bir seçenek seçilidir.

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ekran veya kayıt kısmında açık olan uygulamayı seçmen lazım. Muhtemelen farklı bir seçenek seçilidir.
Hocam nerede o ayar? 2 de bir dediğim şeyi yapmak istemiyorum direkt o ayarı açayım

Hocam nerede o ayar? 2 de bir dediğim şeyi yapmak istemiyorum direkt o ayarı açayım
Hem belki bu ayarı aratan olursa onada yardımcı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
kanka kayıt kısmına gelip ss atarmısın. İşteyim alıma gelmedi şuanda :D

Hem belki bu ayarı aratan olursa onada yardımcı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
masaüstü kaydediciyi kapatabilirmisin düzelmesi lazım. Sol en yukarıda

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
masaüstü kaydediciyi kapatabilirmisin düzelmesi lazım. Sol en yukarıda
Hocam onu kapatıp kapatmamam fark etmedi denemek için 100mblık oyun yükledim gene ilk aşamadı şeyleri yapmam gerekti

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Hocam uzatan bağlanıp bakabilirim istersen tw varmı
Valla hocam benim için çok elzem değil zaten oynadığım oyunlar için dosyalarını ayarladım şimdi tek yapmam gereken şey kısayol tuşu ile kayıt almak o yüzden uğraşmaya gerek yok teşekkürler ilginiz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Rica ederim evde olsam kendi ayarlarıma bakıp söylerdim ama işyerindeyim malesef çok yardımcı olamadım.
Valla hocam benim için çok elzem değil zaten oynadığım oyunlar için dosyalarını ayarladım şimdi tek yapmam gereken şey kısayol tuşu ile kayıt almak o yüzden uğraşmaya gerek yok teşekkürler ilginiz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Hocam kenarlıksız bölge yakalamayı aktifleştirip deneyebilirmisin. Diğer forumlarda bu şekilde yazmışlar.

İşe yaramazsa aksam eve geçtiğimde yazarım buradan ayarları.
hemen brotato indirip onda deniyeyim

Hocam kenarlıksız bölge yakalamayı aktifleştirip deneyebilirmisin. Diğer forumlarda bu şekilde yazmışlar.

İşe yaramazsa aksam eve geçtiğimde yazarım buradan ayarları.
Masaüstü yakalamayı kapatıp kenarlıksız bölgeyi açınca hiç uğraşmadan kaydetti saolun hocam

Top Bottom