ALCHEMIST
80+
Dahası
Endişe etmeyin. Ömründe değişiklik olmaz.beyler fazla anlamıyorum ama pcyi güç modlarından dengeliye alınca 3.58 Ghzye sap sabit kalıyo /core boost kapalı /voltaj 1.300 da oto fazla veriyo/ bu ghz değerini 3.59e sabitlenmesi ömrünü azaltırmı normalde gerektiğinde kullanması gerekmezmi ?
cbp yi açıp voltaj düşürebilirsin ghz yide 4.1ghz yapabilirsin bencebeyler fazla anlamıyorum ama pcyi güç modlarından dengeliye alınca 3.58 Ghzye sap sabit kalıyo /core boost kapalı /voltaj 1.300 da oto fazla veriyo/ bu ghz değerini 3.59e sabitlenmesi ömrünü azaltırmı normalde gerektiğinde kullanması gerekmezmi ?
azaltmaz ömrünübeyler fazla anlamıyorum ama pcyi güç modlarından dengeliye alınca 3.58 Ghzye sap sabit kalıyo /core boost kapalı /voltaj 1.300 da oto fazla veriyo/ bu ghz değerini 3.59e sabitlenmesi ömrünü azaltırmı normalde gerektiğinde kullanması gerekmezmi ?
yapamadikki1.1V 4.1Ghz deneyin.
Sende yapamadık.yapamadikki
evtSende yapamadık.
M-A PRO MAX ise kötü kart. Ama fazla ısınmaz.Anakartım Msi a pro max çok ısınırmı çok uzunsüre fullfocus maçlar atıyoruz aralıksız 5 saat mesela performansta oyun oynasrsam anakarta zarar verirmi