Neler Yeni

Amd radeon adrenaline oyunları bulamıyor

Demrenbt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe kadir
Merhaba benim amd adrenaline yazılımında harici hard diskimde olan oyunları algılamıyor sadece m2 ssd deki oyunları gösteriyor kendim hdd deki oyunlara tıklayıp bul dediğimdede göstermiyor acaba hdd deki oyunları açtıktan sonra mı tanımlayıp driver uygulamasında göstericek oyunlar sekmesinde sadece m2deki oyunlar var şuan hdd deki oyunları ne yapsamda bulmuyor ekran kartım rx7800 xt driverım güncel şuanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
Merhaba benim amd adrenaline yazılımında harici hard diskimde olan oyunları algılamıyor sadece m2 ssd deki oyunları gösteriyor kendim hdd deki oyunlara tıklayıp bul dediğimdede göstermiyor acaba hdd deki oyunları açtıktan sonra mı tanımlayıp driver uygulamasında göstericek oyunlar sekmesinde sadece m2deki oyunlar var şuan hdd deki oyunları ne yapsamda bulmuyor ekran kartım rx7800 xt driverım güncel şuanda
kral adrenaline programı yanlış bilmiyorsam kurulu olduğu sürücüdeki uygulamaları gösteriyor yanlışım varsa affola şimdiden

Demrenbt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral adrenaline programı yanlış bilmiyorsam kurulu olduğu sürücüdeki uygulamaları gösteriyor yanlışım varsa affola şimdiden
Ben masaüstünde çok fazla oyun vs olmasın diye driverı oyun kütüphanesi tarzında kullanmak istedim nedense göstermiyor hdd deki oyunları kitaplıkta

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Hocam ayrı olacak ama geforce experience da bulamıyor merak etmeyin farklı marka aynı yoldayız🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
Ben masaüstünde çok fazla oyun vs olmasın diye driverı oyun kütüphanesi tarzında kullanmak istedim nedense göstermiyor hdd deki oyunları kitaplıkta
hocam masaüstünde simge sevmiyorsanız steami açılışta başlatı kullanıp hızlıca girebilirsiniz steam harici bir yerden oynayacaksanız masaüstü ögelerini gizle derseniz masaüstü tertemiz görünüyor sık kullandığım şeyleri görev çubuğuna sabitledim gerisini arama çubuğu ile buluyorum süper bir görüntü veriyor windows 11 ile tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,271
Üyeler
160,058
Son üye
Tzacol
Top Bottom