Neler Yeni

AMD Radeon ekran kartım devreye girmiyor (laptop)

Okano7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Okan Erayabakan
Merhaba ben lenovo z50-75 laptop kullanıcısıyım biliyorum eski bir laptop ancak izlediğim incelemelere bakılırsan şuan aldığımdan daha yüksek fps almalıyım oyunlarda.
Bunu görünce laptopda bişey fark ettim harici olan ekran kartım devreye girmiyor yani işlmecinin ekran kartını kullanıyorum sadece.İnternetteki bir sürü çözümü denedim ancak olmadı.Ayrıca oyuna girdiğim zamanda bakıyorum görev yöneticisi ve radeon softwaredan aktive olmuyor.bilgisayar özellikleri ve sorunu ektedir:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu video size yardımcı olur:

Okano7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Okan Erayabakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu video size yardımcı olur:
Dostum şuan radeon un software ı değişti yani şuan böyle bi sekme yok ama varken denemiştim ve işe yaramamıştı.Yani benim asıl sıkıntım yüksek performans ekran kartı olarakta cpu nun ekran kartını kullanıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum şuan radeon un software ı değişti yani şuan böyle bi sekme yok ama varken denemiştim ve işe yaramamıştı.Yani benim asıl sıkıntım yüksek performans ekran kartı olarakta cpu nun ekran kartını kullanıyor
Bilgisayarı güvenli mod da başlatın dahili ekran kartı'nı devre dışı bırakın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bunu yaptıktan sonra ne yapmalıyım?
Bilgisayarı normal başlatcaksanız. Eğer AMD Ekran kartında sorun yoksa onu kullanacak. Sorun çıkarsa güvenli mod da başlatıp tekrar aktif ediceksiniz.

Okano7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Okan Erayabakan
Bilgisayarı normal başlatcaksanız. Eğer AMD Ekran kartında sorun yoksa onu kullanacak. Sorun çıkarsa güvenli mod da başlatıp tekrar aktif ediceksiniz.
deniyip geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

deniyip geliyorum

şuan devre dışı bıraktım radeon ayarlarına amd kartımı algılamadığı için giremioyum böyle bi işaret var ne yapmalıyım?

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    20.1 KB · Hit: 199
Son düzenleme:

Okano7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Okan Erayabakan
deniyip geliyorum

deniyip geliyorum

şuan devre dışı bıraktım radeon ayarlarına amd kartımı algılamadığı için giremioyum böyle bi işaret var ne yapmalıyım?
aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir dediğimde otomatik olarak devreye girdi işlemci ekran kartı

Top Bottom