Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Büyük haline tıklayınca küçülüyor ama yinede sen bilirsin.Alıntıyı görüntüle böyle bir simge var bu simge neden var (yeni sürüm güncellemesi var daha yapmadım ama daha önceki güncellemelerde böyle bir ünlem işareti çıkmıyordu
biliyorum tıklamaya gerek yok zatenBüyük haline tıklayınca küçülüyor ama yinede sen bilirsin.
Hocam driver güncellemesi olabilir mi ?Alıntıyı görüntüle böyle bir simge var bu simge neden var (yeni sürüm güncellemesi var daha yapmadım ama daha önceki güncellemelerde böyle bir ünlem işareti çıkmıyordu
parantez için de güncelleme olduğunu yazmıştım ama daha önce güncelleme geldiğinde böyle bir ünlem işareti çıkmıyorduHocam driver güncellemesi olabilir mi ?
bende baktım bir şey bulamayınca konu açma gereği duydumKardeş ilk defa görüyom internette baktım 2dk ama kimse böyle bişey paylaşmamış.
yav kimse parantezi niye okumuyor güncelleme geldi daha yapmadım ama önce ki güncellemelerde ünlem işareti çıkmıyorduLna sürücüler güncel mi
Belki önceki güncellemeyle, güncellemeyince ünlem işareti çıkma özelliği gelmiştir.yav kimse parantezi niye okumuyor güncelleme geldi daha yapmadım ama önce ki güncellemelerde ünlem işareti çıkmıyordu
Okumak sabırsızlıarlın işidir, ben oku rabbin adıyla hariç hiç bir şey okumam soruna gelelim, sürücüyü güncelleyav kimse parantezi niye okumuyor güncelleme geldi daha yapmadım ama önce ki güncellemelerde ünlem işareti çıkmıyordu
yeni gelen bir güncelleme ilemi çıkıyor artık bu ünlem eskiden olmuyorduOkumak sabırsızlıarlın işidir, ben oku rabbin adıyla hariç hiç bir şey okumam soruna gelelim, sürücüyü güncelle