Neler Yeni

Yardım AMD RX 5500XT 4GB DONMA SORUNU

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
Bende rx5500 xt 4gb var ama ekran kartı maalesef videolarda donuyor ve bunu sadece videolarda yapıyor oyunlarda her hangi bir kapanma donma vs yok ama youtubeye hangi tarayıcıdan girersem gireyim her türlü donuyor ve bilgisayar kendini kapatıyor en güncel yazılım sürümünü kullanıyorum 24.7.1 ne yaptıysam düzelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
tarayıcı ne kullanıyorsun bu aralar bende de oluyor opera gx de

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
windows aramaya regedit yaz ve sonrasında bunu arat HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows aramaya regedit yaz ve sonrasında bunu arat HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm
sonra sağ click at dword 32 bit dosyası oluştur dosya adını Overlay TestMode yap sonra oluşturduğun dosyaya çift tıkla ve 5 değerini gir

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sonra sağ click at dword 32 bit dosyası oluştur dosya adını Overlay TestMode yap sonra oluşturduğun dosyaya çift tıkla ve 5 değerini gir
bu ne için

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
kimseler duymasın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bunlar ile uğraşmanıza gerek yok, hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız ayarlara girip ya geliştirme ya da sistem e girip donanım hızlandırma veya makul zamanlarda grafik hızlandırmayı kapatın.
denedim hocam asla olmadı

hocam bunlar ile uğraşmanıza gerek yok, hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız ayarlara girip ya geliştirme ya da sistem e girip donanım hızlandırma veya makul zamanlarda grafik hızlandırmayı kapatın.
ben çözüm yöntemleri olarak yüzde 90nı denedim hiç biri çözüme ulaştırmadı

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Kadir
Bende rx5500 xt 4gb var ama ekran kartı maalesef videolarda donuyor ve bunu sadece videolarda yapıyor oyunlarda her hangi bir kapanma donma vs yok ama youtubeye hangi tarayıcıdan girersem gireyim her türlü donuyor ve bilgisayar kendini kapatıyor en güncel yazılım sürümünü kullanıyorum 24.7.1 ne yaptıysam düzelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu
Sat Nvidia al

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
YAKUP HAN POLAT
Eğer garantisi varsa garantide bios güncellemesi atılması lazım sonra geçer

Top Bottom