AMD RX 5700 Sıcaklık

Gokratos

80+
Reaksiyon skoru
18
Selamlar herkese.

Linkteki kasayı almaya düşünüyorum ; https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/

Fakat internette biraz araştırma yapınca RX 5700 XT'nin aşırı ısınma problemleri olduğunu iddaa edenler var. Linkteki kasada ise RX 5700 var (XT) değil.

Rx 5700de herhangi bir kronik problem var mı ? O kadar para vereceğiz, takdir edersiniz ki bu tür problemlerle karşılaşmak çok can sıkar. İyi günler diliyorum herkese.

Kanalda uzun süreli testi bulunuyor. 5700 ile 5700 xt arasında dağlar kadar fark var zaten.

dostum bu kartlar güçlü kartlar tdp değeri yüksek bu yüzden ısınıyor amd yada ekran kartı üretici leri ile çok bir alakası yok modelden modele değişik lik gösterir sadece o kadar kartların ilk çıktığı dönem driver sorunları mevcuttu şuan da büyük ölçüde azaldı

Burada şuna da dikkat etmek lazım gördüğüm kadarıyla kasanın nefes alacağı ızgara girişleri göremedim, kasa hava sirkülasyonunu iyi yapmıyorsa istersen 10 fan tak yine ısınır, buda bir etken göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Geri