ürün satışı hakkında bilgi varmiydisaat 16 da lansman var bakalım hayırlısı
Bı 50-70 dolar felan daha ucuz olsa Nvidiayi direk yok ederdi gibiMsrp fiyatı 599 DolarAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
5070Tidan bı tık daha güçlü olacak gibi ve msrp fiyatı 150 dolar daha alçak AMD stok sorunu yasatmazsa umduğum gibi 30000lere rahatlıkla bulabiliriz
böyle bile yok edebilir Nvidia gibi stok sorunu yaşayıp fahiş fiyat olmazsaBı 50-70 dolar felan daha ucuz olsa Nvidiayi direk yok ederdi gibi
5000 serisi balon,insanlar sırf Nvidia olduğu için tercih etmezse silip süpürür bu kart piyasayiböyle bile yok edebilir Nvidia gibi stok sorunu yaşayıp fahiş fiyat olmazsa
ben yokluktan 7900xtx almayı düşündüm 5000seeisi ve fiyatları sonrası artan bir kas gücü yoktu sadece yazılım için 20000 fazla fiyat bu kartta 7900xtx gücünde gibi daha kas gücü düşük model bekliyordum5000 serisi balon,insanlar sırf Nvidia olduğu için tercih etmezse silip süpürür bu kart piyasayi
3 mart satışa çıkacak, 5 mart incelemelerürün satışı hakkında bilgi varmiydi
7900xtxde mantıklı 4080superle kapışıyorben yokluktan 7900xtx almayı düşündüm 5000seeisi ve fiyatları sonrası artan bir kas gücü yoktu sadece yazılım için 20000 fazla fiyat bu kartta 7900xtx gücünde gibi daha kas gücü düşük model bekliyordum
ray tracing performansı kötü tek eksiği o ve fiyatı 40000 zaten 9070xt 30bin civarında olacakgibi görünüyor7900xtxde mantıklı 4080superle kapışıyor
bu amdde de lansman fiyatına satış oluyor değil mi lansman günü3 mart satışa çıkacak, 5 mart incelemeler
9070xt performans olarak xtx ile aynı neredeyse. buradaki sıkıntı, bizim satıcılar ellerindeki xtx stoğu bitene kadar bu kartları ucuza satar mı göreceğiz.7900xtxde mantıklı 4080superle kapışıyor
Bu kartları,sokabildiklerine sokacaklar en başta,insanlar deli gibi en baştan fazla almazsa fiyatlar düşük olur tabi neden olmasın9070xt performans olarak xtx ile aynı neredeyse. buradaki sıkıntı, bizim satıcılar ellerindeki xtx stoğu bitene kadar bu kartları ucuza satar mı göreceğiz.
olsa bile 1 tane yalandan kart satıyorlar.ray tracing performansı kötü tek eksiği o ve fiyatı 40000 zaten 9070xt 30bin civarında olacakgibi görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu amdde de lansman fiyatına satış oluyor değil mi lansman günü