Soruyu daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınr5 5600g ve r3 2200g kısaca amd apu işlemcileri için ana kart apuları
Soruyu daha açıklayıcı şekilde yazdım bütçe 500-550Soruyu daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısın
anakart istiyorsan bütçe belirt ama b450m s2h ile bios update sonrası kullanabilirsin
bu bütçede b450m s2h dışında bildiğim bi anakart yok 5600g alırsan bios update yapmadan kullanamazsınSoruyu daha açıklayıcı şekilde yazdım bütçe 500-550
bu bütçede b450m s2h dışında bildiğim bi anakart yok 5600g alırsan bios update yapmadan kullanamazsınSoruyu daha açıklayıcı şekilde yazdım bütçe 500-550
teşekkür ederimbu bütçede b450m s2h dışında bildiğim bi anakart yok 5600g alırsan bios update yapmadan kullanamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu bütçede b450m s2h dışında bildiğim bi anakart yok 5600g alırsan bios update yapmadan kullanamazsın
Ben gigabyte b450M H kullanıyorum Ryzen 3 3200G ile 1 sene kullandım bugünde Ryzen 5 5600G'ye geçiş yaptım fark gerçekten inanılmaz fazla özellikle Cpu tarafında 2200G gibi apular öldü gibi bir şey artık lol cs valo oynicaksan yeterli ama ileriye dönük bir şey yapıyorsan Ryzen 5 5600G öneririm. Anakart seçiminde Çok bir seçeneğin yok açıkcası 500 tl gibi bütçeye B450 S2H alırsın ya da B450M H gibi anakartlar tavsiyem B450 S2H alman yönünde 5.nesil ryzen desteğine önem ver ve biosu kesinlikle en güncel versionda tutyakın zamanda apu sitem toplucam r5 5600g ve r3 2200g bu iki işlemciden birini alıcam bunlar için hangi ana kart daha performanslı olur BÜTÇE 500-550.
bios güncellmesi zor bişey değil ya yapılırBIOS güncellemesi yapmadan kullanmak istersen bütçeyi biraz artırmalısın.
MSI B550M PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4600(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B550M PRO Amd B550 Soket AM4 DDR4 4600(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşşekür ederim büyük ihtimal 5500g alırım gigabyte b450 s2h ve msi b450m a pro max arasında kaldımBen gigabyte b450M H kullanıyorum Ryzen 3 3200G ile 1 sene kullandım bugünde Ryzen 5 5600G'ye geçiş yaptım fark gerçekten inanılmaz fazla özellikle Cpu tarafında 2200G gibi apular öldü gibi bir şey artık lol cs valo oynicaksan yeterli ama ileriye dönük bir şey yapıyorsan Ryzen 5 5600G öneririm. Anakart seçiminde Çok bir seçeneğin yok açıkcası 500 TL gibi bütçeye B450 S2H alırsın ya da B450M H gibi anakartlar tavsiyem B450 S2H alman yönünde 5.nesil ryzen desteğine önem ver ve biosu kesinlikle en güncel versionda tut
Evet basit ama o anakartta sanırım bios flashback özelliği yok. Başka bir işlemci takıp sistemi kurup güncellemen lazım. Eğer flashback özelliği olsaydı hiç sistemi kurmadan Flash bellek ile güncelleyebilirdinbios güncellmesi zor bişey değil ya yapılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşşekür ederim büyük ihtimal 5500g alırım gigabyte b450 s2h ve msi b450m a pro max arasında kaldım
Evet basit ama o anakartta sanırım bios flashback özelliği yok. Başka bir işlemci takıp sistemi kurup güncellemen lazım. Eğer flashback özelliği olsaydı hiç sistemi kurmadan Flash bellek ile güncelleyebilirdin
Yani hangi anakartlarda var net bilmiyorum . Benim alacağım model olan Rog B550-F Modelinde var. Fakat onun fiyatı 1.7k₺ sizin bütçeyi aşacaktıro anakart dediğiniz hangisi oluyor acaba
ben gigabyte b450 m s2h modeli veya asus b450 m a pro bu iki anakarttan biri alacağım herhangi bir sorun çıkarmı sizin dediğiniz gibi başka bir işlemci takıp biosu güncelleme olayı olmaz değilmiYani hangi anakartlarda var net bilmiyorum . Benim alacağım model olan Rog B550-F Modelinde var. Fakat onun fiyatı 1.7k₺ sizin bütçeyi aşacaktır
Şimdi size şöyle anlatayımben gigabyte b450 m s2h modeli veya asus b450 m a pro bu iki anakarttan biri alacağım herhangi bir sorun çıkarmı sizin dediğiniz gibi başka bir işlemci takıp biosu güncelleme olayı olmaz değilmi