- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet ve iş için mesleğim gereği çoklu sekme ve uygulamayı anda kullanıyorum kasmayacak donmayacak bir sistem lazımSadece internette gezmek için mi alıyorsunuz?
Çok dengesiz olmuş.
Toplam bütçeniz nedir?
İnternet ve iş için mesleğim gereği çoklu sekme ve uygulamayı anda kullanıyorum kasmayacak donmayacak bir sistem lazımSadece internette gezmek için mi alıyorsunuz?
Çok dengesiz olmuş.
Toplam bütçeniz nedir?
Bende 3500x ama oto düzeltme behwjnangayet güzel işlemci 3600x
ama arkadaşın dediği 3500x
Tam bütçenizi verirseniz, 10400F'li bir sistem bile çıkabilir ortaya.İnternet ve iş için mesleğim gereği çoklu sistem
Niye trol olayım oyun oynamayacağım ki gidip 8 GB ekran kartımı alayım yaniTrolsün di mi? Dalga geçmeye geldim de lütfen. 3500X in yanına gt 710 ne?
edit: diğer bir seçenek ise 2-3 ay stoklar gelene kadar kullanmak için gt 710 almış olman.
4000 4500 monitör dahil eski kasam kullanılabilir mi?Tam bütçenizi verirseniz, 10400F'li bir sistem bile çıkabilir ortaya.
Kasa hava akışı olmadığını zannediyorum, bileşenleriniz ısınacaktır.Niye trol olayım oyun oynamayacağım ki gidip 8 GB ekran kartımı alayım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 4500 monitör dahil eski kasam kullanılabilir mi?
Çok mu saçma olmuş sileyim mi konuyu trol falan dalga geçiyorlarTam bütçenizi verirseniz, 10400F'li bir sistem bile çıkabilir ortaya.
Kendinizi tam anlatamamışsınız, onlarda eğlendiklerini falan sanıyorlar boşverin.Çok mu saçma olmuş sileyim mi konuyu trol falan dalga geçiyorlar
kardeşim sen kullandın mı ki laf ediyorsun işlemciye en kötü oyun işlemcisiymiş diyorsun bide 3600 performansını veriyor sadece 3600e göre sanal çekirdeği azEvet ryzenın en çöp oyun işlemcisi, AMD 6 core 6 thread işlemciyi render yapmak için mi üretti sanıyorsun? Gt 710 un yanına tost makinesi bağlasa besler neden gidip parasını çarçur etsin?
ve Renderi,yayın işlerinde geride oyunda kafa kafaya işlemcilerkardeşim sen kullandın mı ki laf ediyorsun işlemciye en kötü oyun işlemcisiymiş diyorsun bide 3600 performansını veriyor sadece 3600e göre sanal çekirdeği az
Teşekkürler peki bu sistem beni yıllarca götürür müKasa hava akışı olmadığını zannediyorum, bileşenleriniz ısınacaktır.
R5 3500X yerine i5 10400F alıp çoklu çekirdek avantajı sağlayabilirsiniz, herhangi bir H410 çipsetli bir anakart işinizi çözer.
Ne amaçla kullanacağınıza bağlı, hala ne için kullanacağınızı söylemediniz.Te
Teşekkürler peki bu sistem beni yıllarca götürür mü
İnternet ve benim mesleğim sigortacılık bu amaçlarla kullanacağımNe amaçla kullanacağınıza bağlı, hala ne için kullanacağınızı söylemediniz.
Render veya yayın amaçlı mı?
bende de 3500x varBende 3500x ama oto düzeltme behwjnan
ya da sanal işlerde biraz daha güçlü olsun isterse 10400 de alabilirOyun oynamayacaksan bırak apuyu git i3 10100 falan al.