Amd ryzen 5 3600 2 sorum olcak

ZhaoRcun

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
1-arkadaşlar işlemcim oc lu geldi görev yöneticisinden baktıgım zaman 4.14 lerde arada sırada 2.70 civarına .230 lara düşüyor kısaca oyun içinde değil oc lumu geldi bilmiyorum fakat turbosu sanırım oyunlarda 80 dereceleri görüyor 70 lerde geziyor
2- sorumda yayın yaparmıyım 1660 superim var birde

1-arkadaşlar işlemcim oc lu geldi görev yöneticisinden baktıgım zaman 4.14 lerde arada sırada 2.70 civarına .230 lara düşüyor kısaca oyun içinde değil oc lumu geldi bilmiyorum fakat turbosu sanırım oyunlarda 80 dereceleri görüyor 70 lerde geziyor
Yaparsın

Dostum ayarlardan performans moduna alırsan üst hızlarda kendisini çalıştıracktır.

Yayını rahatlıkla açabilirsin, ama o işlemciyi stock soğutucu kullanıyorsanız kule tipi bir soğutucu almanızı öneririm.

Dostum ayarlardan performans moduna alırsan üst hızlarda kendisini çalıştıracktır.

Yayını rahatlıkla açabilirsin, ama o işlemciyi stock soğutucu kullanıyorsanız kule tipi bir soğutucu almanızı öneririm.
hocam dengelide kulanıyorum stock fan var pc yi yeni aldım geriye 1300 tl m kaldı onada monitör alıcam bu stock fan benı 5-6 ay idare eder mi?
Post automatically merged:

1619524617343.png

volt değerleri idalmi anlarsın belki

hocam dengelide kulanıyorum stock fan var pc yi yeni aldım geriye 1300 TL m kaldı onada monitör alıcam bu stock fan benı 5-6 ay idare eder mi?
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
volt değerleri idalmi anlarsın belki
Biraz fazla gibi geldi, ama bilgin yoksa pek ellememeni öneririm.

Düzgün bir kule tipi soğutma alabilirsin, AMD'nin stock soğutucuları giriş seviyesinde yetebiliyor. Ama orta-üst segmentteki işlemcilerine stock soğutucuları yetmiyor.

1-3600 gerek gördüğü zaman kendini turboluyor ve buda ısınmasına yol açıyor o yuzden 3600 e stok fan değilde soğutucu almak gerekiyor
2-Çok rahat yaparsın sistemin iyi ama internetin de iyi olması gerekiyor

UV yaparak sıcaklıklıkları düşürebilirsiniz soğutucu almadan, performanstan biraz kaybınız olur ama sıcaklıklar için değer.

7900
1-3600 gerek gördüğü zaman kendini turboluyor ve buda ısınmasına yol açıyor o yuzden 3600 e stok fan değilde soğutucu almak gerekiyor
2-Çok rahat yaparsın sistemin iyi ama internetin de iyi olması gerekiyor
aynen soğutucu alıcamda pc yenı aldım ekran falan da alıcam 1 kaç haftaya ona para bulucagımı sanmıyorum internetimde iyi 100dow12up

Geri