Mystic light 9zelligi yok o anakartta 9nermembu nasıl
Yok abi sen bilmiyorsun (!) Dün arkadaşlarla konuşuyoruz SSD alacak gidip TR200 öneriyorlar diyorum sağlık sorunlu yok ewew ew diyorlar aldı aldığı an dalga geçtiler. 2 ay sonra umarım o SSD'si elinde kalır sonra bana inanırlar. Ben de önermem o anakartı önerim B550 serisi olacaktır.Gereksiz pahalı, önermem o anakartı.
Daha iyisini alırsın.
Tuf iyi bence onu almayı düşünüyorum 4 slotlu ram 2 ekran kartı desteği hızlı ram oc desteği var yanlış linverdimYok abi sen bilmiyorsun (!) Dün arkadaşlarla konuşuyoruz SSD alacak gidip TR200 öneriyorlar diyorum sağlık sorunlu yok ewew ew diyorlar aldı aldığı an dalga geçtiler. 2 ay sonra umarım o SSD'si elinde kalır sonra bana inanırlar. Ben de önermem o anakartı önerim B550 serisi olacaktır.
Evet o anakart ryzen 3000 desteği bios ile geldi hatta butun b450 lere oyle geldi diye biliyorumBazı yorumlara baktım güncel bios yüklemek zorunda kaldım diyenler var
Tuf kullanmak istiyorum bence güzelEvet o anakart ryzen 3000 desteği bios ile geldi hatta butun b450 lere oyle geldi diye biliyorum