AustinYellowM4
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar R5 3600 için soğutucu bakıyorum.Ne tavsiye edersiniz?
500 TL
Bunun için Am4 işlemcilerinin yüzeyinin tamamını kaplamıyormuş diye duydum aa doğru mudur?![]()
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00073A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.com
bilmiyorum heryerde bunu gördüğüm için önerdim kullananlar varBunun için Am4 işlemcilerinin yüzeyinin tamamını kaplamıyormuş diye duydum aa doğru mudur?
Onu alma t6 ultra ile aynılar onu alırsan paran boşa gider 200 tl ye t6 ultra var bunu yada bunu alabilirsinBunun için Am4 işlemcilerinin yüzeyinin tamamını kaplamıyormuş diye duydum aa doğru mudur?
Hem alma diyorsun hem link veriyorsun bunu alabilirsin diye. Herneyse T6 ultra alabilirsin. Fakat Ryzen 5 3600 stok soğutucusu sadece oyun ve gündelik işler için yeterli gelecektir. @AustinYellowM4Onu alma t6 ultra ile aynılar onu alırsan paran boşa gider 200 TL ye t6 ultra var bunu yada bunu alabilirsin
arkadaş 366 tl lik ile 200 tl lik arasında fark olmadığını belirtmiş. bütçen 500 ise benim attığımı al demek istemiş.Hem alma diyorsun hem link veriyorsun bunu alabilirsin diye. Herneyse T6 ultra alabilirsin. Fakat Ryzen 5 3600 stok soğutucusu sadece oyun ve gündelik işler için yeterli gelecektir. @AustinYellowM4
Sende bakmadan konuşuyorsun arkadaşın önerdiği tek fanlı model alınmaz t6 ile eşit benim attığım 2 fanlı t6 dan daha iyi @Uğur Altun @e_mirHem alma diyorsun hem link veriyorsun bunu alabilirsin diye. Herneyse T6 ultra alabilirsin. Fakat Ryzen 5 3600 stok soğutucusu sadece oyun ve gündelik işler için yeterli gelecektir. @AustinYellowM4
Ya kimse okumadan anlamadanSende bakmadan konuşuyorsun arkadaşın önerdiği tek fanlı model alınmaz t6 ile eşit benim attığım 2 fanlı t6 dan daha iyi @Uğur Altun @e_mir![]()