Neler Yeni

AMD Ryzen 5 3600 Isınma Sorunu

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kardeşim bendede aynı işlemci var ve ikisi arasındaki farkı farketmezsin bile oyundayken illa kapatmıcam diyosam t6 ultra al

3600 alan adamın ekran kartı kaliteli olduğu için FPS değerine bakmaz ise farkı anlamaz. FPS düşüşü yaşanır. 0.6 GHz az değil.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
3600 alan adamın ekran kartı kaliteli olduğu için FPS değerine bakmaz ise farkı anlamaz. FPS düşüşü yaşanır. 0.6 GHz az değil.
Bende diyorumki işlemciyi eline almaktan daha mantıklıdır bu özelliği kapatmak işlemci soğutucu alana kadar kapatması lazım işlemciyimi yaksın 0.6 ghz cik için

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bende diyorumki işlemciyi eline almaktan daha mantıklıdır bu özelliği kapatmak işlemci soğutucu alana kadar kapatması lazım işlemciyimi yaksın 0.6 ghz cik için

İşlemci kolay kolay yanmaz ama 0.6 GHz hıza da ''0.6 GHz'cık'' demezsin bee.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

HeadShot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur Bayraktar
asus prime b450m-k
Aynisi benim de ayni durum bende de vardi dunden beri 3.8ghz hiza sabitledim işlemciyi 73ü geçmiyor oyunlarda, bir zarari oluyor mu herhangi bir parçaya bilmiyorum tabi ama soğutucu alana kadar yapicak bir şey yok, undervoltage yapma olaylari da varmiş o da biraz farkli ama muhtemelen isiyi aşiri duşurmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fan kullanıyorsan stok fan yetmez. Artıdan bir kule tipi almanı öneririm. BIOS üzerinden işlemci ghz değerini sabitleyebilirsin. Performans biraz düşer ama
Ben sabitledim ama bu sorun yaratir mi işlemciye ya da ekran kartina felan?

zekaizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Zekai Özçelik
Aynisi benim de ayni durum bende de vardi dunden beri 3.8ghz hiza sabitledim işlemciyi 73ü geçmiyor oyunlarda, bir zarari oluyor mu herhangi bir parçaya bilmiyorum tabi ama soğutucu alana kadar yapicak bir şey yok, undervoltage yapma olaylari da varmiş o da biraz farkli ama muhtemelen isiyi aşiri duşurmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sabitledim ama bu sorun yaratir mi işlemciye ya da ekran kartina felan?
sadece yüksek GHz değerine çıkamadığı için biraz performans düşer

Top Bottom