2-3 haftadır b450 m a pro max ile kullanıyorum kart sıcak çalışan bi kart bütçe varsa soğutucu almanı öneririmAMD Ryzen 5 3600 işlemcisini uzun süreli kullananlar varsa herhangi bir sorun yaşdılarsa ve deneyimlerini aktarirlarsa sevinirim.
(Satin alırsam b450m k anakart ile almayı düşünüyorum)
R 5 3600 serisinin en fazla ısınan işlemcisi. Stok fan ile pek ileri gidemezsin...AMD Ryzen 5 3600 işlemcisini uzun süreli kullananlar varsa herhangi bir sorun yaşdılarsa ve deneyimlerini aktarirlarsa sevinirim.
kullanmadım ama bende duyduğum tecrübeleri anlatıcam ısınan bir işlemci tdp sine bakmayın CPB yi kapatınca ısınmıyor amaAMD Ryzen 5 3600 işlemcisini uzun süreli kullananlar varsa herhangi bir sorun yaşdılarsa ve deneyimlerini aktarirlarsa sevinirim.
t6 öneririm sormadın ama fp ürünHocam core boosted kapalı iken maksimum 65 derece sıcaklık gördüm oyunda iken.Ancak stok fanla gitmez iyi bir kule tipi soğutucu öneririm ki kendimde alacağım iyi bir soğutucu.Şu an core boosted kapalı 3.6 ghz 1100 voltaj civarı yola devam.
Eyvallah hocam bakarım sağolun.kullanmadım ama bende duyduğum tecrübeleri anlatıcam ısınan bir işlemci tdp sine bakmayın CPB yi kapatınca ısınmıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
t6 öneririm sormadın ama fp ürün
Hangi kule tipi hocam?Kule tipiyle kullanıyorum, tam yükte maks 70 derece.
Hocam bende 3600var csde 90lara çıktı bende cpb kapadım ama csde fps fazla düştü siz 3.8 mi yaptınız eğer öyleyse nasıl yapılcağını anlatırmısınız fazla bılgım yok bu konuda3600 var V200 kasa var 38 Core ratio ile performans kaybı yüzde 5'i bile geçmiyor yüzde 3 civarı oyunda maks 70 derece gördüm.