- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar bi kaç gün önce apu sistem toplamak için 5600g siparişi verdim. Gelmesine kısa bir zaman kaldı bu yüzden diğer bileşenleri de sipariş vermek istiyorum. Bilgisayar toplama konusunda hiç tecrübem yok sadece internette gördüğüm kadarını biliyorum. Bu yüzden bu konuda sizden yardım istiyorum.
Bana sormanız muhtemelen bir konuda kararsız kaldım. Toplarken ya ileriye dönük bir sistem toplayacağım ve daha sonrasında ekran kartı takıp yoluma devam edeceğim ya da yettiği kadarıyla iyi performans verecek şekilde toplayıp daha sonrasında kardeşime verip yeni sistem toplayacağım. Bu konuda henüz karar vermiş değilim o yüzden sizin bu konuda fikirlerinizi de merak ediyorum mantıklı olan sizce ne olur? Çünkü bütçe konusu da var işin içinde bütçeye göre bir yorum yaparsanız sevinirim.
Şimdi bütçeme gelecek olursak aklımda düşündüğüm tutar 5.000 TL zaten dediğim gibi işlemciyi aldım. [1000-1500 TL ÜSTÜNE ÇIKABİLİRİM]
İsterseniz araştırdığım ve hoşuma giden parçaları sizinle paylaşayım size sunduğum parçalar dışında her türlü öneride bulunabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Kasa için:
Dark Guardian
akakce.com
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Önizlemeyi mesajda gösterme
2. Dark Guardian Pro
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
3. Dark Guardian Mini Pro
akakce.com
Dark Guardian Mini Pro DKCHGRMINIPRO 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Not: 3. kasayı eklememin sebebi pro ile aynı 4x12 ölçülerinde olması anlam veremediğim için arasında ki farkı size sormak istediğimden ekledim.
4.MSI MAG FORGE 100R
akakce.com
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
5. MSI MAG FORGE M100R
akakce.com
MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Son olarak ram konusunda performanslı olması için 3600mhz olması gerektiği biliyorum. Pek anlamadığımdan sadece çok fazla beğenilmiş ve rgbli olmasından kaynaklı 1 model tek seçtim
Ram için:
1.
akakce.com
Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) RGB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Not: Amazon da 1.500 tl ye buldum indirimli bir şekilde.
Genelde amazondan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. O yüzden geneli oradan oldu.
Sizin de fikirlerinizi ve önerilinizi bekliyorum, şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
2.EDİT
Sormayı unutmuşum örneğin dark guardion pro kasa ARGB li bazıları anakartın RGB veyahut ARGB desteği bulunmadığından çalıştırılamayacağından bahsetmiş. Fakat kasanın üzerinde renk kontrol butonu vs var. Yani aldığım anakartla bir ilgisi yok değil mi? Kendim ayrı olarak kumandalı RGB veya ARGB Taktığım durumda çalışmaz değil mi?
Bana sormanız muhtemelen bir konuda kararsız kaldım. Toplarken ya ileriye dönük bir sistem toplayacağım ve daha sonrasında ekran kartı takıp yoluma devam edeceğim ya da yettiği kadarıyla iyi performans verecek şekilde toplayıp daha sonrasında kardeşime verip yeni sistem toplayacağım. Bu konuda henüz karar vermiş değilim o yüzden sizin bu konuda fikirlerinizi de merak ediyorum mantıklı olan sizce ne olur? Çünkü bütçe konusu da var işin içinde bütçeye göre bir yorum yaparsanız sevinirim.
Şimdi bütçeme gelecek olursak aklımda düşündüğüm tutar 5.000 TL zaten dediğim gibi işlemciyi aldım. [1000-1500 TL ÜSTÜNE ÇIKABİLİRİM]
İsterseniz araştırdığım ve hoşuma giden parçaları sizinle paylaşayım size sunduğum parçalar dışında her türlü öneride bulunabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Kasa için:
Dark Guardian
akakce.com
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.749,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...
www.teknobiyotik.com
akakce.com
Dark Guardian Mini Pro DKCHGRMINIPRO 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Mini Pro DKCHGRMINIPRO 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Guardian Mini Pro DKCHGRMINIPRO 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
4.MSI MAG FORGE 100R
akakce.com
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
akakce.com
MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100R 4 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ram için:
1.
akakce.com
Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) RGB 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2Z3600C18 Ram özelliklerini incele, 2.798,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Genelde amazondan alışveriş yapmayı tercih ediyorum. O yüzden geneli oradan oldu.
Sizin de fikirlerinizi ve önerilinizi bekliyorum, şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
2.EDİT
Sormayı unutmuşum örneğin dark guardion pro kasa ARGB li bazıları anakartın RGB veyahut ARGB desteği bulunmadığından çalıştırılamayacağından bahsetmiş. Fakat kasanın üzerinde renk kontrol butonu vs var. Yani aldığım anakartla bir ilgisi yok değil mi? Kendim ayrı olarak kumandalı RGB veya ARGB Taktığım durumda çalışmaz değil mi?
Son düzenleme: