Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600g için parça önerir misiniz?

İZOL

80+
rica ederim ,tabi sorabilirsin
Sistem parçalarınızı inceledim elinize sağlık güzel sistem olmuş fakat ürünlerin fiyatı 5 günde uçmuş...[6700TL işlemci hariç +3500TL işlemci =10.200] Bu arada işlemciyi bende amazon üzerinden 2700TL ye aldım fakat ihracat depozitosu+kargo ile birlikte 3.500TL civarına geldi anlamadım bu durumu. Şimdi ben ileride 3060 veya 3060ti almayı düşünmeye başladım. Zaten küçük bir kardeşim olduğu için işlemciyi ankartı vs ona verip intel bir işlemci+intel destekli anakart almayı düşündüm. Bu durumda sizce diğer parçalar yeterli gelir mi? (Kasanın boyutu-PSU vs...)

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
atif kekç
Sistem parçalarınızı inceledim elinize sağlık güzel sistem olmuş fakat ürünlerin fiyatı 5 günde uçmuş... Bu arada işlemciyi bende amazon üzerinden 2700TL ye aldım fakat ihracat depozitosu+kargo ile birlikte 3.500TL civarına geldi anlamadım bu durumu. Şimdi ben ileride 3060 veya 3060ti almayı düşünmeye başladım. Zaten küçük bir kardeşim olduğu için işlemciyi ankartı vs ona verip intel bir işlemci+intel destekli anakart almayı düşündüm. Bu durumda sizce diğer parçalar yeterli gelir mi? (Kasanın boyutu-PSU vs...)
benim topladığım zamanla şuanın ekonomisi hemen hemen aynıydı sürekli indirimleri takip ediyordum full kelepir avı oldu benim sistem,işlemciyi baya pahalıya almışsın şuaralar görüyorum 3000 e düşüyor sürekli ,kasa için de anakartın ve ekran kartının boyutu önemli internetten anakart boyutlarıyla alakalı araştırırsan halledersin onu ,sana tavsiyem imkanın varsa işlemciyi iptal edip uygun fiyatlı bi sistem beklemen yada uygun fiyatlı parçalar beklemek olur

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat GH

İZOL

80+
benim topladığım zamanla şuanın ekonomisi hemen hemen aynıydı sürekli indirimleri takip ediyordum full kelepir avı oldu benim sistem,işlemciyi baya pahalıya almışsın şuaralar görüyorum 3000 e düşüyor sürekli ,kasa için de anakartın ve ekran kartının boyutu önemli internetten anakart boyutlarıyla alakalı araştırırsan halledersin onu ,sana tavsiyem imkanın varsa işlemciyi iptal edip uygun fiyatlı bi sistem beklemen yada uygun fiyatlı parçalar beklemek olur
Cidden şuan baktım 3200 tl ye düşmüş... Çok kararsız kaldım ya en iyisi iptal edeyim bu ay ekran kartını alayım diyorum. Sizce bu ekran kartı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinize sağlık çok teşekkür ediyorum. 8.500 tl civarına gelecek ileride istediğim ekran kartı modelini eklediğimde bu fiyat 18.500 tl civarlarına çıkacak... Sizce işlemciyi iptal edip şu sistemi satın alsam veya teker teker indirimleri kovalayıp toplasam nasıl olur?

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat GH

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat GH
Parça parça toplandığında 16500 gibi bir fiyat çıkıyor. Vaktin varsa indirimlerde bu bilgisayarı daha ucuza toplarsın.
Çünkü yıl sonunda yeni ram anakart işlemci ekran kartları bilgisayara dahil ne varsa yeni modeller geldsiğinde alt modelleri zoraki olarak indirime girecek. Acelen yok ise bekle paranı hazır tut indirimi gördün mü al.

İZOL

80+
Eğer doğru ise hemen sipariş et hatta edebileceğin kadar sipariş et. Türkiyede 7500 8000 lira arası kolay alıcı bulursun.
Doğru hocam dualı da bundan 100-200 tl aşağısında. O zaman işlemciyi iptal ediyorum bunu satın alıyorum? Yoksa sizce düşmesini daha da bekliyeyim mi?

Parça parça toplandığında 16500 gibi bir fiyat çıkıyor. Vaktin varsa indirimlerde bu bilgisayarı daha ucuza toplarsın.
Çünkü yıl sonunda yeni ram anakart işlemci ekran kartları bilgisayara dahil ne varsa yeni modeller geldsiğinde alt modelleri zoraki olarak indirime girecek. Acelen yok ise bekle paranı hazır tut indirimi gördün mü al.
Benim attığım sistemimi yoksa James Gg hocamın attığım sistem mi 16.500 tutuyor?

Doğru hocam dualı da bundan 100-200 TL aşağısında. O zaman işlemciyi iptal ediyorum bunu satın alıyorum? Yoksa sizce düşmesini daha da bekliyeyim mi?

Benim attığım sistemimi yoksa James Gg hocamın attığım sistem mi 16.500 tutuyor?
Bu arada ti versiyonu da 11.700TL
ASUS GeForce Tuf RTX 3060 Ti O8G V2 Gaming 8 GB GDDR6 256 Bit 1785 Mhz OC 2 HDMI ve 3 DP Ekran Kartı https://www.amazon.com.tr/dp/B09832H9VT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_XJVVE8YQDB7ZV74DPPKD

Son düzenleme:

İZOL

80+
Arkadaşlar ryzen 5600g siparişin iptal ettim. İndirim kovalayıp Asus Tuf Gaming 3060Ti alacağım. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum...

Top Bottom