kocaeliHangi şehirdesin
İnternete yaz varmı bilmiyorum yaşadığın yerde vatan,itopya ya falan gidebilirsin ama pahalı haberin olsunkocaeli
hepsiburada , mediamarkt , kipa ve vatan bilgisayar var hangisi uygundurİnternete yaz varmı bilmiyorum yaşadığın yerde vatan,itopya ya falan gidebilirsin ama pahalı haberin olsun
Bilgisayarcıda seni kazıklar vatandahepsiburada , mediamarkt , kipa ve vatan bilgisayar var hangisi uygundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya gidiyim izmite ordan bilgisayarcıdan mı alayım ?
Hepsiburadanın mağazası mı varhepsiburada , mediamarkt , kipa ve vatan bilgisayar var hangisi uygundur
veya gidiyim izmite ordan bilgisayarcıdan mı alayım ?
yokmuydu onunBilgisayarcıda seni kazıklar vatanda
Hepsiburadanın mağazası mı var
Knk ben olsam silah zoruyla alıcağım tek yer olurdu bilgisayarcıyokmuydu onun
abi o zaman bilgisayarcıdan
alırım
3 k lık işlemciyi sana 3,5 k ya satıcağına eminim ucuz bekleme yaniyokmuydu onun
alırım
İnternet almaya ikna edersen aileni direk bunu al çok fark yok 5600g ile mağazaları sadece İstanbulda var herhaldeyokmuydu onun
alırım
abi internet ten sipariş olmaz yaa kiradayızKnk ben olsam silah zoruyla alıcağım tek yer olurdu bilgisayarcı
3 k lık işlemciyi sana 3,5 k ya satıcağına eminim ucuz bekleme yani
İnternet almaya ikna edersen aileni direk bunu al çok fark yok 5600g ile mağazaları sadece İstanbulda var herhalde
Sen bilirsin bilgisayarcı sana i5 3470 r7 240 verip gönderir 6 k ya söylim bilgili biriyle git bu dediklerim 10 yıllık parçalar çoğu oyunu artık oynatmıyor sıfır parça çok zor bulursun mahalle bilgisayarcısındanabi internet ten sipariş olmaz yaa kiradayız
tamamdır abiSen bilirsin bilgisayarcı sana i5 3470 r7 240 verip gönderir 6 k ya söylim bilgili biriyle git bu dediklerim 10 yıllık parçalar çoğu oyunu artık oynatmıyor sıfır parça çok zor bulursun mahalle bilgisayarcısından
Adı neytamamdır abi
abi öyle demek istemedim yabilinen bir bilgisayarcı
Bakım bı sattığı parçalaratamamdır abi
abi öyle demek istemedim yabilinen bir bilgisayarcı
abi adını bilmiyorum hatırlamıyomAdı ney
Bakım bı sattığı parçalara