peki bu sana bir sorun olarak gelir miydi?Dediğiniz doğru olabilir satıcı soru-cevap kısmına 90Whrs batarya yazmış, demek ki yanlış bilgilendirilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda 3050 modeli için sıcaklık testleri aralarında çok fark olacağını düşünmüyorum.
Sadece oyun oynanacaksa ve pil o kadar önemli değilse hayır hocam.peki bu sana bir sorun olarak gelir miydi?
Bu cihaz sizin için daha iyi olur hocam. Zephyrus önerirdim pil ile ilgili fakat MUX Switch avantajı bırakılacak ve 3050'ye düşürülecek kart. Bütçenize tam uyan en iyi cihaz bu şu an.video editörlüğünde, yazılımda ve oyunda kullanmayı düşünüyorum açıkçası
o zaman batarya'ya pek önem vermesek de olur. fan çıkışı için de arkada 2 çıkış ve sağda bir çıkış var bence gayet yeterli görünüyor. testlerde de zaten çok iyi fps almış yani boşa takılmaya gerek yok. yardımınız için çok teşekkür ederimBu cihaz sizin için daha iyi olur hocam. Zephyrus önerirdim pil ile ilgili fakat MUX Switch avantajı bırakılacak ve 3050'ye düşürülecek kart. Bütçenize tam uyan en iyi cihaz bu şu an.
Rica ederim hocam bu cihaz sizi mutlu edecektir hayırlı olsun şimdiden.o zaman batarya'ya pek önem vermesek de olur. fan çıkışı için de arkada 2 çıkış ve sağda bir çıkış var bence gayet yeterli görünüyor. testlerde de zaten çok iyi fps almış yani boşa takılmaya gerek yok. yardımınız için çok teşekkür ederim