Monitör neElimde ddr4 gırtlana kadar dolu pc var ama yukarda'ki işlemçiyle 4070'i kulanıyorum 4080 yada 4080 supere geçmeyi düşünüyorum sizçe işlemçim kaldırırmı darboğaz yaparmı
Lg 2 k mönitorüm var birtanede asus rog 380 hz varMonitör ne
4 k da gözüm yok 2 k olsun yeter sistemi fazla yormayım2kda çok az yapar 4kda hiç yapmaz
4080 asus un ekran kartı nasıl o olurmuİnternette gördüğüm kadarıyla 4080 ile r5 7500f darboğaz yapmıyor ve senin işlemcin daha iyi olduğuna göre 4080le yapmaz ama 4080 süperde r7 7800x3d kullanılırken gördüm optimum perdormans için o yüzden bence 4080 düz alman en mantıklısı ve işlemcinle darboğaz yapma
o zaman 2k da rahat kullanırsınız hocam. öyle aman aman bir darboğaz yok %5 falan anca var dert edilecek bir şey yok yani. ekran kartı olarak galaxın 4080 super sg modelini öneririm sg modellerinde 4. bir fan oluyor ve o 4. fan 5-6 derece daha soğuk çalışmasını sağlıyor. galax sgnin soğutması asus tuf seviyesinde bir soğutmaya denk geliyor aşağı yukarıLg 2 k mönitorüm var birtanede asus rog 380 hz var
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 k da gözüm yok 2 k olsun yeter sistemi fazla yormayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
4080 asus un ekran kartı nasıl o olurmu
Tamam teşekkürler bilği içino zaman 2k da rahat kullanırsınız hocam. öyle aman aman bir darboğaz yok %5 falan anca var dert edilecek bir şey yok yani. ekran kartı olarak galaxın 4080 super sg modelini öneririm sg modellerinde 4. bir fan oluyor ve o 4. fan 5-6 derece daha soğuk çalışmasını sağlıyor. galax sgnin soğutması asus tuf seviyesinde bir soğutmaya denk geliyor aşağı yukarı