AMD SÜRÜCÜ FACEİT CS GO HATASI BİLGİLENDİRME

Sameezy

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar garip bir sorunla karşılaştım bilgilendirme amaçlı açtım konuyu rx570 ekran kartına sahibim ve dün cs go oynuyordum faceit ac ile açılıyordu hiçbir sorunu yoktu ekran kartının güncellemelerini denetleyeyim derken 22.2.2 sürücüsünün çıktığını yayınlandığını gördüm hemen güncelleştirdim pc yi kapadım ertesi gün akşam gireyim derken öncelikle faceit ac yi açtığımda cs go açılmıyordu sürekli siyah ekran gelip masaüstüne atıyordu çözümünü araştırdığımda easy anti cheat ile faceitin böyle bir soruna neden olabileceğini söylüyorlardı geçenlerdede lost ark indirmiştim ve onun easy anti cheati ile çakışıyor sanıp 58 gb lik oyunu sildim sorunu yine çözemedim hertürlü yolu denedim tarattım ettim yaklaşık 3 4 saat boyunca bununla uğraştımki en son ekran kartı güncellemesini kurduğum ve ondan önce bi sorunumun olmadığı aklıma geldi ddu ile 22.2.2 güncellemesini kaldırıp 22.2.1 güncellemesine geçtim sorunum çözüldü eğer sizde cs go'yu faceit üzerinden oynuyorsanız o kadar zahmete girmeyin bu şekilde çözebilirsiniz benim yaptığım şeyleri yapmayın kısacası sizinde bu sinir bozucu duruma düşmenizi istemediğim için bilgilendireyim dedim şimdiden iyi forumlar... :)

Geri