Neler Yeni

AMD Tabanlı Ota Bütçeli Sistem Toplama

Fatih_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih Özdemir
Arkadaşlar sistem topluyorum 6 parçayı aldım sadece Ram ve Ssd kaldı onları da aldığımda bilgisayar kuruluma hazır olacak sistemim nasıl parçalar nasıl sizin düşüncelerinizi almak istiyorum.
Sistemin parçaları :
Kasa : Msi Mag Forge 101M
Anakart : Asus Prime B550M-A Wifi II
Güç Kaynağı : Msi Mpg A750GF 750W 80+Gold
Ekran kartı : Xfx Speedster Swft 309 Rx 6700XT
İşlemci : Amd Ryzen 5 5600X
M2 Ssd : Kingston KC3000 1tb ssd 7000/6000 okuma yazma
Ram : Kingston Fury Beast 8gb 3200Mhz Cl16 ( 8*2 )gb ram
Monitör : Asus Tuf Gaming VG279Q1A 27" 165Hz IPS FreeSync Monitör
( parçaların neredeyse hepsini indirimlerle aldım , sadece ram ve ssd almadım diğerlerini aldım ) ram ve ssd hariç parçalar 18bin Tl tuttu, Ram ve ssdyle birlikte ortalama 21bin civarı tutacak sizce nasıl bu fiyata bu sistem ram beni mutlu eder mi yoksa üzer mi her türlü tavsiyelerinize açığım bu sistemi verimli kullanmak için ne yapmalıyım

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
Hamza Ziya Üstün
Biraz pahalı olmuş hocam. Halihazırda 19k ya rx6800 sistem satılıyor

bymeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Melih Özdöl
Arkadaşlar sistem topluyorum 6 parçayı aldım sadece Ram ve Ssd kaldı onları da aldığımda bilgisayar kuruluma hazır olacak sistemim nasıl parçalar nasıl sizin düşüncelerinizi almak istiyorum.
Sistemin parçaları :
Kasa : Msi Mag Forge 101M
Anakart : Asus Prime B550M-A Wifi II
Güç Kaynağı : Msi Mpg A750GF 750W 80+Gold
Ekran kartı : Xfx Speedster Swft 309 Rx 6700XT
İşlemci : Amd Ryzen 5 5600X
M2 Ssd : Kingston KC3000 1tb ssd 7000/6000 okuma yazma
Ram : Kingston Fury Beast 8gb 3200Mhz Cl16 ( 8*2 )gb ram
Monitör : Asus Tuf Gaming VG279Q1A 27" 165Hz IPS FreeSync Monitör
( parçaların neredeyse hepsini indirimlerle aldım , sadece ram ve ssd almadım diğerlerini aldım ) ram ve ssd hariç parçalar 18bin TL tuttu, Ram ve ssdyle birlikte ortalama 21bin civarı tutacak sizce nasıl bu fiyata bu sistem ram beni mutlu eder mi yoksa üzer mi her türlü tavsiyelerinize açığım bu sistemi verimli kullanmak için ne yapmalıyım
Hayırlı olsun öncelikle sistem kesinlikle üzmez.

Ancak birşeyi anlamadım piyasada buna benzer dahaa ucuz fiyatlarda son haftalarda revaçta olan sistemler vardı. Hazır sistem almak yerine niye indirim kovalayıp tek tek almağa çalıştınız. Nihayetinde piyasadaki hazır 6700xt li sistemlerden daha yüksek bir fiyata aynı sistemi toplamış olmuşsunuz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,273
İsim
Diyarhan
Mantis i modifiye edip zamanında alsaydınız çok daha kazançlı olurdu.

Fatih_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bulnuyor ama o parçalar biraz daha alt seviye ve o sistemler de istediğim parçalae yok gerekli özelleştirmeleri de yapamıyorum seçenek yok çünkü yani ben zaten bu parçaları almadan öncr uzun bir süre o hazır sistemleri araştırdım ama umduğum gibi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun öncelikle sistem kesinlikle üzmez.

Ancak birşeyi anlamadım piyasada buna benzer dahaa ucuz fiyatlarda son haftalarda revaçta olan sistemler vardı. Hazır sistem almak yerine niye indirim kovalayıp tek tek almağa çalıştınız. Nihayetinde piyasadaki hazır 6700xt li sistemlerden daha yüksek bir fiyata aynı sistemi toplamış olmuşsunuz.
Evet bulnuyor ama o parçalar biraz daha alt seviye ve o sistemler de istediğim parçalae yok gerekli özelleştirmeleri de yapamıyorum seçenek yok çünkü yani ben zaten bu parçaları almadan öncr uzun bir süre o hazır sistemleri araştırdım ama umduğum gibi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantis i modifiye edip zamanında alsaydınız çok daha kazançlı olurdu.
Zamanında alaaydım belki o zaman istediğim gibi modifiye etme şansım olabilirdi ama yetişemedim hem 21 k ya ben 27inç monitör dahil sistem kuruyorum

Top Bottom