Neler Yeni

AMD vs NVIDIA sistem karşılaştırması

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
2 gündür bu forumlarda geziniyorum gerçekten herkesin dediğini doğru buluyorum ve sürekli fikrim değişiyor ama daha fazla kafa yoramayacağım şu 2 sistemden birini alacağım kısaca nedenleriyle birlikte hangi sistem neden alınmalı açıklarsanız sevinirim. Bafır olan sistemde biraz oynama yaptım başka türlü içime sinmiyordu. monitör öneriniz de olursa sevinirim teşekkürler.

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
2 gündür bu forumlarda geziniyorum gerçekten herkesin dediğini doğru buluyorum ve sürekli fikrim değişiyor ama daha fazla kafa yoramayacağım şu 2 sistemden birini alacağım kısaca nedenleriyle birlikte hangi sistem neden alınmalı açıklarsanız sevinirim. Bafır olan sistemde biraz oynama yaptım başka türlü içime sinmiyordu. monitör öneriniz de olursa sevinirim teşekkürler.

neden mx350 yerine mx440 seçtiniz ve b550ye gerek yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide kingston yerine adata da olur

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

Bafir iyi sistem ama özelleştirmelerle pahalı olmuş

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden mx350 yerine mx440 seçtiniz ve b550ye gerek yoktu

bide kingston yerine adata da olur
hocam 520m anakarta gereksiz kart işte onu bunu yapamazsın upgrade yapamazsın vs diyen çok oldu ondan değiştirdim. o kadar para vericem keşke demek istemiyorum olmuşken iyisi olsun. kasa da çok ısınıyormuş normal olanda ben de onu da kaliteli olsun diye değiştirdim.

Bafir iyi sistem ama özelleştirmelerle pahalı olmuş
öteki türlü her şeyine laf ediliyor anlamadım gitti

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
2. fiyat olarak ve genel anlamda daha iyi olduğu için 2. yi alırdım

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
hocam 520m anakarta gereksiz kart işte onu bunu yapamazsın upgrade yapamazsın vs diyen çok oldu ondan değiştirdim. o kadar para vericem keşke demek istemiyorum olmuşken iyisi olsun. kasa da çok ısınıyormuş normal olanda ben de onu da kaliteli olsun diye değiştirdim.

öteki türlü her şeyine laf ediliyor anlamadım gitti
yo sadece oc yapamazsınız o kadar zaten upgrade gerek yok 5600den sonra ve yeni işlemciler çıktı zaten upgrade yapamazsınız

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
render yapmayacaksanız 2. daha mantıklı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
1.

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
attığım linkte benim yaptığım özelleştirmeleri görebiliyorsunuz değil mi? o halini mi alırsınız?
o halini çoğu kişi almaz zaten ve bence alınmaz neden birisi yine 5. nesil işlemci alsın tekrar 5600den sonra b550ye gerek yok

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
yo sadece oc yapamazsınız o kadar zaten upgrade gerek yok 5600den sonra ve yeni işlemciler çıktı zaten upgrade yapamazsınız
izlediğim bir videoda işlemcinin bir özelliğinden bahsediliyordu gen bilmem ne teknolojisi imiş eğer pcdeki 520m ekran kartı olursa o özellikten faydalanılamıyormuş. bir de pci diye bi şeyler anlattılar herkes diğer kartı önermişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,380
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom