Aynen. Logo kasanın önüne doğru bakınca bir tane ram slotunun üstünü kapatıyor bazen bende öyle olmuştu bir defa değiştirdim sonra.Kasanın giriş/çıkış portlarına bakarsa daha iyi olur.
Alta doğru demi hocamKasanın giriş/çıkış portlarına bakarsa daha iyi olur.
Evet hocam. Vatan PC'deki çalışanlar sağ olsun benimkini RAM'lere bakan tarafa takmışlar, siz öyle bir hata yapmayın .Alta doğru demi hocam
evet hayırlı olsun bu arada yeni aldıysan inşallah sorun olmadan montajlarsınAlta doğru demi hocam
Aynen kanka. Zaten montajlamadan üstten elinle tut logo kısmını ramlere tutarak soğutucunun ramlere çarptığını görürsün.Alta doğru demi hocam
Evet hocam. Vatan PC'deki çalışanlar sağ olsun benimkini RAM'lere bakan tarafa takmışlar, siz öyle bir hata yapmayın .
3200 mhz olan hocam bu 3600 mhz ye cikiormus onu yapmayı deniyecemHocam bu arada RAM'ler 3600 MHz CL19 olan model mi yoksa 3200 MHz CL16 olan model mi? Eğer 3600 MHz CL19 olan modelse çok rahatlıkla CL16 yapabilirsiniz, ve nasıl yapacağınızı bilen birini biliyorum, ondan yardım alabilirsiniz.
Sistemi toparladığınızda ve Windows kurduğunuzda bana bi' mesaj atabilir misiniz özelden? Öğrenmem gereken bir şey var da RAM konusunda. 3600 MHz'e de çıkar mı ona bakarız.3200 mhz olan hocam bu 3600 mhz ye cikiormus onu yapmayı deniyecem