Neler Yeni

AMD, yazılımsal sorunlarını kasıtlı olarak yapıyor olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
alı
Şunu farkettim; eğer AMD ekran kartlarına driver güncellemesi gelse ve bu güncellemeyi bir hafta-on gün içinde yapmayınca sorunlar ufak ufak patlak vermeye başlıyor. Güncelleme yapınca direkt düzeliyor. En azından bende böyle. Sizde de öyle mi bilemeyeceğim.

Fakat birçok kişide böyle ise harbi kasıtlı olduğunu düşüneceğim. Sebebi her şey olabilir. İstatistik, analiz, performans, geri dönüşler, geliştirme süreci vb...

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
Kasıtlı yaptığını düşünmüyorum çünkü ciddi bir kesim sırf amd driverları fln kötü çalıştığı için nvidia tercih ediyor ben de kendim ekran kartı alırken nvidia almaya çalıştım bu durumda amd ye zarar veriyor

ESTAROSSA58

80+ Bronze
sapık deillerya :D çok fazla etken var tam ottuturamamaları normal aslında bence amd nin kendi yazlımındansa diğer yazılımlarla etkileşiminde sorun var

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
6 yıldır AMD kullanıcısıyım 1 kere hata aldım onun dışında hiç hata almadım veya sorunlar karşılaşmadım. şuan Sapphire Rx 570 kullanıyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,874
İsim
Hacı
Kasıtlı mı?? Yok daha neler 🤣🤣

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Şuan bir sıkıntı ile karşılaşmadım ama çok şikayet duydum

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
Kadir
Hiçbir firma kasıtlı yazılımı kötü yapmaz ama yeni nesil ekran kartı çıkar eski nesilde gariplikler olur o zaman işin rengi değişir :)
RX 500 ve 5000 Serisi ciddi sorunluydu yazılımda ama 6600 serisinde baya toparladılar ben 6600XT ile bir kez hata aldım oda garip bir şekilde webcam açtığımda oldu sistemsel de olabilir o hata :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında kasıtlı yapsa bu kadar tepki çekemezdi biliyor musun :D mgkfkgf
Adamlar kaç sene geçti üzerinden halen daha sorunlu driver çıkartıyor onlarda farkında bunun ama bir atılım yok. Belki de kullanıcılar bizleri böyle tercih etti benimsedi düşüncelerindelerdir.

Top Bottom