Neler Yeni

Öneri Amd'den bıktım ama f/p bulmakta zorlanıyorum

hamzaersoy

80+ Bronze
günümün 4 5 saati video ve görsel kurgu/tasarımla geçiyor ve rx6800 ne kadar güçlü bi kart olsa da premiere,after,photoshop,illustrator gibi programlara hiç iyi optimize edilmemiş. 4060ı olan arkadaşım da aynı programları kullanıyor ama hiç drop, kasma, çökme, render problemi yaşamadığını söylüyor. nvidia almak istiyorum ama rx6800den 4060 gibi bi karta geçersem pişman olacağımı söylüyor herkes. fikri olan var mı amd'yi daha verimli kullanabilir miyim veya nvidia kart alıp downgrade yapmaya değer mi iş için

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Yunus Kocabay
Ekran kartının gücünü tam kullandığından emin misin? Belki yazılımsal olarak düzeltilebilir.

1905

80+ Silver
cuda teknolojisiydi sanırım, nvidianın bu konularda özel bir teknolojisi var ve maalesef amd geri kalıyor.

GPiro

80+ Platinum
Render için neden nvidia öneriliyor sanıyorsun amd hayla yazılım tarafına bakmıyor yapıyım geçeyim havasındalar

Bay Moris

80+
Bazı foto, video programlarının Nvidia uyumlu olduğunu biliyorum. Şahsen Bu tür işlerle uğraşsam Nvidia'dan vazgeçmem. Oyun için Amd tarafındayım her zaman. Keza XBOX ve PLAYSTATION tarafında AMD yongaları kullanılıyor. İş için her zaman Nvidia bence.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,319
İsim
Sinan Aba
günümün 4 5 saati video ve görsel kurgu/tasarımla geçiyor ve rx6800 ne kadar güçlü bi kart olsa da premiere,after,photoshop,illustrator gibi programlara hiç iyi optimize edilmemiş. 4060ı olan arkadaşım da aynı programları kullanıyor ama hiç drop, kasma, çökme, render problemi yaşamadığını söylüyor. nvidia almak istiyorum ama rx6800den 4060 gibi bi karta geçersem pişman olacağımı söylüyor herkes. fikri olan var mı amd'yi daha verimli kullanabilir miyim veya nvidia kart alıp downgrade yapmaya değer mi iş için
Bende de rx6800 var sıkıntısız kullanıyorum o programları.
Sadece ekran kartı değil İşlemcide önemli o programlarda.

Ha ama render alırken Nvidia kartlar daha hızlı alır cuda'dan dolayı

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de rx6800 var sıkıntısız kullanıyorum o programları.
Sadece ekran kartı değil İşlemcide önemli o programlarda.

Ha ama render alırken Nvidia kartlar daha hızlı alır cuda'dan dolayı
acaba sorun adobe programlarında mı diye capcut benzeri daha ufak şeyleri denedim ama projeye dosya yükleyince bile anlık droplar yiyorum. uzun vadeye yayınca baya vakit kaybettiriyor tavsiyen var mı. işlemci r5 5600

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Göksel
nvidia o programlarda daha hızlı amd oyun tarafında fiyat performans ama 6800 parasına nvidia da hangi kartı alabilecektin
Mesaj otomatik birleştirildi:

6800 4060 dan çok daha güçlüde oyun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Alperen
Hocam edit gibi işlerle ugrasiyorsaniz Nvidia daha iyi olur sizin için

xberke

80+
4060 değil de ikinci elde 3080ti olabilir. Hem daha güçlü ve tüm programları kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,078
Üyeler
170,807
Son üye
KakaLeitee228
Top Bottom