Neler Yeni

amdxx64.dll hatasının çözümü ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Sistemim;
İ5 11400F
RX6600

ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor olay görüntüleyicisi üzerinden baktığımda sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl çözerim ? (Oyunu OpenGL x64 ile açtığım zaman oyundan atma sorunu ortadan kalkıyor)

Ayrıca şunu belirtmek isterim bundan yaklaşık 7 veya 8 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu yanlış hatırlamıyorsam en son bu oyunu Ağustos veya Eylül ayında oynadım

Çözmek için uygulamış olduğum yöntemleri söylemek isterim oyunu sildim ve baştan yükledim ekran kartı sürücüsünü AMD aracı ile silip tekrar kurdum fakat bir çözüme ulaşamadım

Not : Diğer oynadığım oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emmree

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
Emre Zengin
Sistemim;
İ5 11400F
RX6600

ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor olay görüntüleyicisi üzerinden baktığımda sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl çözerim ? (Oyunu OpenGL x64 ile açtığım zaman oyundan atma sorunu ortadan kalkıyor)

Ayrıca şunu belirtmek isterim bundan yaklaşık 7 veya 8 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu yanlış hatırlamıyorsam en son bu oyunu Ağustos veya Eylül ayında oynadım

Çözmek için uygulamış olduğum yöntemleri söylemek isterim oyunu sildim ve baştan yükledim ekran kartı sürücüsünü AMD aracı ile silip tekrar kurdum fakat bir çözüme ulaşamadım

Not : Diğer oynadığım oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum

@Emmree
Eski sürücüleri denedin mi hocam peki?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski sürücüleri denedin mi hocam peki?
Hayır denemedim AMD Temizleme aracı ile temizleme yaptığımda bu dosya silinir değil mi ? Çünkü 22.5.1 kurup öyle denemeyi düşünüyorum

Ayrıca 22.5.1 ReSize Bar destekliyor değil mi ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
Emre Zengin

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
Emre Zengin
İnternette biraz araştırma yaptım AMD kart kullanıp benimle aynı sorunu yaşayan var mesela Ekim ayında bile bu sorunu yaşayan var büyük ihtimal 22.5.1 deneyeceğim ama ReSize Bar desteği hangi driver sürümünden sonra geldi ?
Yanlış hatırlamıyorsam 20.11.2 sürümünden sonra geldi.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Yanlış hatırlamıyorsam 20.11.2 sürümünden sonra geldi.
22.5.1 indirdim sorun çözüldü fakat bu sorun kimden kaynaklı ve kimin düzeltmesi gerekiyor ? ETS 2 şirketine mail attım crash.log kayıtlarını istediler yolladım birde bu amdxx64.dll dosyası dx10 ve dx11 ile alakalı bir dosya olduğu söyleniyor

Ayrıca oyun vulkan desteklemiyor ama desteklemeyen bir oyunu vulkan ile çalıştırmak mümkün mü ?

Top Bottom