hocam forumda amerikada yaşayan sadece o mu? arkadaş konu hakkında yardım almak için açmış bir tane konu işte. bilen birileri elbet olacaktır.Utku amerikada yaşayan sensin biz değiliz biz nereden bilelim oranın piyasasını
amerikadaki forumlara bakması onun için daha yararlı olacaktır vakit kaybı yaşamasın diye öyle dedimhocam forumda amerikada yaşayan sadece o mu? arkadaş konu hakkında yardım almak için açmış bir tane konu işte. bilen birileri elbet olacaktır.
Şöyle rtx 3060 civarı fp bi laptop varmıdır önerebileceğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Max 1kdolar
Emir keşke ben olsam ama amerikanda bana dayım soruyorUtku amerikada yaşayan sensin biz değiliz biz nereden bilelim oranın piyasasını
Bir site vardı amerikadaki fiyatlsrı olan bulursam atıcamEmir keşke ben olsam ama amerikanda bana dayım soruyor
benim dayımda ispanyada o bana böyle bi soru sorsa muhtemelen çok araştırmam 1000 euro bandındaki ürünlere bakarım ha bu olur ya der yollarım linkiniEmir keşke ben olsam ama amerikanda bana dayım soruyor
Emir keşke ben olsam ama amerikanda bana dayım soruyor
Work and travella gitti geri döncek ztn onun için en iyisi olması lazım benim içinbenim dayımda ispanyada o bana böyle bi soru sorsa muhtemelen çok araştırmam 1000 euro bandındaki ürünlere bakarım ha bu olur ya der yollarım linkini
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani boş ver adam amerikada kendini kurtarmış laptop'unun derdine bi de biz mi düşücez en pahalısını yolla kardeşim her şeyi iyi olucak değil birazda kötü bir şeyi olsu