Neler Yeni

Amerika girişli laptop şarjına dönüştürücü takılırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Geçen gün yurtdışından nerdeyse 2000 dolara asus gaming laptop aldım
Birkaç güne gelecek
Laptopun şarj aleti yurtdışı prizine uygun şekilde olucak avrupada olan girişlerden sanırım. 20 30 liraya satılan dönüştürücülerden var bende ama sıkıntı çıkaracağından korktum 240w şarj aleti sonuçta ayrıca bir sıkıntı çıkarsa kötü olur. türkiyeden adaptörü alsamda pahalıdır büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
en baba fiş yanar. ama adaptör sökülebilir gelecektir. gideceksin bir mahalle bilgisayarcısıa. o sana güzelinden bi kablo vericek. ama çakala gitme. düzgün kablo al.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Geçen gün yurtdışından nerdeyse 2000 dolara asus gaming laptop aldım
Birkaç güne gelecek
Laptopun şarj aleti yurtdışı prizine uygun şekilde olucak avrupada olan girişlerden sanırım. 20 30 liraya satılan dönüştürücülerden var bende ama sıkıntı çıkaracağından korktum 240w şarj aleti sonuçta ayrıca bir sıkıntı çıkarsa kötü olur. türkiyeden adaptörü alsamda pahalıdır büyük ihtimalle
Garanti konusunu bilmemekle birlikte, becerikliysen adaptörden prize giden uzatma kablosunu adaptörü açarak kendin değiştir veya bir elektrikçide değiştir, takacağın yeni kablo ona göre dayanıklı olsun.

Veya yeni bir şarj adaptörü al ucu bizim girişlere uygun olanlardan.

Dönüştürücüyle kullanmanda bir problem olur mu bilmiyorum temassızlık durumu, kalitesine göre dalgalanma olacaktır mutlaka bu da anakarta zarar verir mi zamanla bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti konusunu bilmemekle birlikte, becerikliysen adaptörden prize giden uzatma kablosunu adaptörü açarak kendin değiştir veya bir elektrikçide değiştir, takacağın yeni kablo ona göre dayanıklı olsun.

Dönüştürücüyle kullanmanda bir problem olur mu bilmiyorum temassızlık durumu, kalitesine göre dalgalanma olacaktır mutlaka bu da anakarta zarar verir mi zamanla bilmiyorum.
acaba bir ucu o şarj kutusuna bağlanan diğer ucu TR girişi olan varya onun yenisini alıp taksam olurmu?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
acaba bir ucu o şarj kutusuna bağlanan diğer ucu TR girişi olan varya onun yenisini alıp taksam olurmu?
Ben adaptörü görmediğimden,bilmediğimden gömmeli olarak tahmin ettim eğer söküp takmalılardan ise tabii ki olur ve en sağlıklısı olur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
https://www.amazon.com.tr/ADP-240EB-G513QM-G713QM-Zephyrus-Kaynağı/dp/B0B9C1GR93?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3OKBBIB85SZCA adaptörü bu sanırım

Peki uzatma kablosunu neye göre almalıyım sorun çıkartmıycak bişey fiyat çok önemli değil masraf çıkarmasında
Bu ürün işinizi görecektir, masaüstünde kullanıyorum bende de psu dan kablo çıkmamıştı bu ürünü aldım herhangi bir problem yaşamadan kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert

Yurtdışından amazon üzerinden aldım garanti varmıdır sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,848
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom