Neler Yeni

Yardım Amerikadan alışveriş bilgisi olan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Buğra Şaşmaz
Merhabalar.
Amerikadaki HP nin sitesinden laptoplara bakıyordum. Türkiye deki fiyatlara göre daha ucuz gibi geldi gözüme (9600 liraya 144hz 2060 ekran kartlı laptop). Sipariş versem gönderirler mi ? Kargo ücreti ne olur? Gümrükde kaç lira vergi gelir? Bilgisi olanlar anlatırsa çok sevinirim.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar.
Amerikadaki HP nin sitesinden laptoplara bakıyordum. Türkiye deki fiyatlara göre daha ucuz gibi geldi gözüme (9600 liraya 144hz 2060 ekran kartlı laptop). Sipariş versem gönderirler mi ? Kargo ücreti ne olur? Gümrükde kaç lira vergi gelir? Bilgisi olanlar anlatırsa çok sevinirim.
knk aldığın eyalete göre abd vergisi kesilecek bide tr de vergi ödicen kargo 30 40 dolar arası olur bence sana o laptop 14 14.5k civarında gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Buğra Şaşmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam değer bilmiyorum da %18 gümrük+%20 ÖTV keseceklerdir. Bunu hesaplayınca 13.500 civarında bir fiyat ediyor. Bir de kargo ile daha da yükselir.
Peki ben satın almasam ordan biri kargo şeklinde bana gönderse . Sonuçta satın alınmış değilde bir kargo olarak görünecek.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Direk almak istediğin modele amazondan bak. Orada kargo gümrük dahil fiyat yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ben satın almasam ordan biri kargo şeklinde bana gönderse . Sonuçta satın alınmış değilde bir kargo olarak görünecek.
Kargo olarak gönderse bile sıkıntı olabilir. Elden getirmek en risksizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Buğra Şaşmaz
Direk almak istediğin modele amazondan bak. Orada kargo gümrük dahil fiyat yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo olarak gönderse sıkıntı olabilir. Elden getirmek en risksizi.
Aslında bir model değilde kendime göre konfigure ettiğim bi laptop

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
knk senin yerine alan kişinin kutuyu açması lazım ve garantide uğraştırır azcık ayrıca yine aynı parayı ödersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Buğra Şaşmaz
knk senin yerine alan kişinin kutuyu açması lazım ve garantide uğraştırır azcık ayrıca yine aynı parayı ödersin
Aynı parayı niye ödiyim ki . Sonuçta o adamın bir eşyası olarak gelicek buraya ekstradan bir ücret alınmıyor diye biliyorum

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı parayı niye ödiyim ki . Sonuçta o adamın bir eşyası olarak gelicek buraya ekstradan bir ücret alınmıyor diye biliyorum
knk kargoda aynı para alınır vergi ödemezsin sanırım ama garantide uğraşırsın çünkü cihaz onun adına kayıtlı olur bide abd vergisini yine ödersin

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Almanyadan gelen kuzenim yanında getirmesine rağmen gümrükte sorun çıkarttılar playstationu gümrükte açıp öyle izin vermişler sokmasına. oda açıp güzelce sararsa sanırım sorun olmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Buğra Şaşmaz
knk kargoda aynı para alınır vergi ödemezsin sanırım ama garantide uğraşırsın çünkü cihaz onun adına kayıtlı olur bide abd vergisini yine ödersin
Almanyadan gelen kuzenim yanında getirmesine rağmen gümrükte sorun çıkarttılar playstationu gümrükte açıp öyle izin vermişler sokmasına. oda açıp güzelce sararsa sanırım sorun olmayabilir.
Yani biri gelirken yanında getirse ekstra bi ücret olmuyor anladığım kadarıyla. Garanti pek önemli değil benim için . Bu zamana kadar garantiye göndermelik bi durum yaşamadım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yani biri gelirken yanında getirse ekstra bi ücret olmuyor anladığım kadarıyla. Garanti pek önemli değil benim için . Bu zamana kadar garantiye göndermelik bi durum yaşamadım
yaşamayacağın anlamına mı gelir peki bu

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Yanında kendi şahsi malını getiriyor buna kimse karışamaz mantıken ama kutulu olduğu için sorun yapmışlardı ayrıca almanyadan çıkarken ürünün vergisini de almış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,102
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom