Anakartınız sata 3 destekliyor herhalde dimi ona da bakın sıkıntı çıkmasın7 yıl önce almıştım şimdi bulamıyorum kutuyu
Evet ama bildiğim kadarıyla sata 2 max 300 okuma 300 yazma hızlarına kadar çıkabiliyor dikkat edin.Seri ATAII destekliyor ama SSD kullanabiliyorum açıklamalarda var.
SATA II özellikleri SATA I portlarında çalışma uyumluluğuna sahiptir. SATA III özellikleri SATA I ve SATA II portlarında çalışma uyumluluğuna sahiptir. Fakat, sürücünün maksimum hızı, portun en düşük hız limitinden dolayı daha düşük olacaktır. açıklamada bu yazıyor düşük olmasına rahmen alıyorum biraz hızlanmasını istediğim içinEvet ama bildiğim kadarıyla sata 2 max 300 okuma 300 yazma hızlarına kadar çıkabiliyor dikkat edin.
Hızlanır evet güzel olur güle güle kullanın.SATA II özellikleri SATA I portlarında çalışma uyumluluğuna sahiptir. SATA III özellikleri SATA I ve SATA II portlarında çalışma uyumluluğuna sahiptir. Fakat, sürücünün maksimum hızı, portun en düşük hız limitinden dolayı daha düşük olacaktır. açıklamada bu yazıyor düşük olmasına rahmen alıyorum biraz hızlanmasını istediğim için
İstanbuldaysan para verme bende 4 tane fazladan asusun orjinal kablosu var verebilirim ?Teşekkürler peki bana kablo için link atma imkanın varsa tadından yenmez tekrardan teşekkürler