dostum herhalde bir kere nakil denemesi yapmışsın ve reddedilmişsin önce önceki nakil başvurunu sildirmen sonra tekrar başvuru yapman gerekiyor10 sınıfım. mesleki teknik anadolu lisesinde anadolu meslek programında okuyorum. özel bir okula nakil almak istiyorum ama alamıyorum e okuldan.
kapalı sanırım AMP için nakiller. ne zaman açılır?
reddedilmedim ama başka bir okula nakil başvurusu yapıp iptal etmiştim.dostum herhalde bir kere nakil denemesi yapmışsın ve reddedilmişsin önce önceki nakil başvurunu sildirmen sonra tekrar başvuru yapman gerekiyor
şu sarı yerde tam olarak ne yazıyorreddedilmedim ama başka bir okula nakil başvurusu yapıp iptal etmiştim.
Nakil başvurusu reddedilen öğrenci için yeniden nakil başvurusu yapılabilmesi için reddedilen nakil başvurusunun silinmesi gerekmektedir!dostum herhalde bir kere nakil denemesi yapmışsın ve reddedilmişsin önce önceki nakil başvurunu sildirmen sonra tekrar başvuru yapman gerekiyor
evet herkeste yazıyor ama bilemedimNakil başvurusu reddedilen öğrenci için yeniden nakil başvurusu yapılabilmesi için reddedilen nakil başvurusunun silinmesi gerekmektedir!
ama o herkeste yazıyo galiba ya