AMP İçin nakiller ne zaman açılıyor?

perti

80+
Reaksiyon skoru
1
10 sınıfım. mesleki teknik anadolu lisesinde anadolu meslek programında okuyorum. özel bir okula nakil almak istiyorum ama alamıyorum e okuldan.
kapalı sanırım AMP için nakiller. ne zaman açılır?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-08 saat .jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-08 saat .jpg
    24.4 KB · Hit: 48
10 sınıfım. mesleki teknik anadolu lisesinde anadolu meslek programında okuyorum. özel bir okula nakil almak istiyorum ama alamıyorum e okuldan.
kapalı sanırım AMP için nakiller. ne zaman açılır?
dostum herhalde bir kere nakil denemesi yapmışsın ve reddedilmişsin önce önceki nakil başvurunu sildirmen sonra tekrar başvuru yapman gerekiyor

dostum herhalde bir kere nakil denemesi yapmışsın ve reddedilmişsin önce önceki nakil başvurunu sildirmen sonra tekrar başvuru yapman gerekiyor
reddedilmedim ama başka bir okula nakil başvurusu yapıp iptal etmiştim.

Nakil başvurusu reddedilen öğrenci için yeniden nakil başvurusu yapılabilmesi için reddedilen nakil başvurusunun silinmesi gerekmektedir!

ama o herkeste yazıyo galiba ya

Nakil başvurusu reddedilen öğrenci için yeniden nakil başvurusu yapılabilmesi için reddedilen nakil başvurusunun silinmesi gerekmektedir!

ama o herkeste yazıyo galiba ya
evet herkeste yazıyor ama bilemedim

müdüre sordum nakiller açık dedi hay.... OLUM BEN NİYE NAKİL YAPAMIYORUM O ZAMAN YA DELİRİCEM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,847
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri