DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
kız arkadaşıma en son daha ne kadar kötü olabilir dolar demiştim demez olaydım (dolar bunu dediğimde 8tlydi)
2-3 saat yap onu.Altın !! Büyük ihtimalle 2-3 güne 1000TL üstüne çıkar.
Olum adamlar telefonu lüks gören tipler sence memnun olmazlar mı? Yok şunu yaptı bunu yaptı ülke 20 sene önce neydi ne oldu falan kendilerini avutuyorlar. Abi bir kere yol köprü hizmet bunlar yapılmak zorunda görevi bu zaten. 2.si 20 sene geçmiş başkası da olsa gelişirdi ama anlamıyor taş kafalar.çok mu memnunlar hayatlarından.
Mantıklı Benim birikim oldu 100k :/2-3 saat yap onu.
Bak kardeşim neden dökülmüyoruz biliyor musun? Aslında senin cümlende cevabı yatıyor sen diyorsun ki vatandaş neden sokağa dökülmüyor aslında neden dökülmüyoruz demelisin herkes hep başkasından bekliyor kimse sokağa çıkmıyor ama çıksınlar istiyor.Erken seçim ŞART ŞART. Başka oluru yok bu işin. Ben anlamıyorum vatandaş niye sokağa dökülmüyor çok mu memnunlar hayatlarından.
Asgari ücrete verilen zam 1 günde eridi. Daha yılbaşından sonra doğalgaza, elektriğe ve diğer şeylere zam geldiğinde millet hiçbir şey alamayacak.
Ne birikiminden bahsediyorsun şunu kafanıza sokun dostum kar diye bir şey yok senin sadece paran erimemiş oluyor yoksa kar ettiğini filen düşünme.Olum adamlar telefonu lüks gören tipler sence memnun olmazlar mı? Yok şunu yaptı bunu yaptı ülke 20 sene önce neydi ne oldu falan kendilerini avutuyorlar. Abi bir kere yol köprü hizmet bunlar yapılmak zorunda görevi bu zaten. 2.si 20 sene geçmiş başkası da olsa gelişirdi ama anlamıyor taş kafalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı Benim birikim oldu 100k :/
Birikim xxx oldu dedim zaten, kar demedim.Ne birikiminden bahsediyorsun şunu kafanıza sokun dostum kar diye bir şey yok senin sadece paran erimemiş oluyor yoksa kar ettiğini filen düşünme.