evet maalesef ama en çok bu konu tuttu sanırımYine de fayda etmemiş. 764863487 tane konu açıldı ve açılmaya devam ediyor.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanKaptım vallahi çok iyi oldu, aşırı güzel. @Abdullah Hacıgül abi demiştim az önce bir konumda eli öpülesi adamsın diye. Abi sen cidden eli öpülesi bi adamsın ya.
Sağolun hocam çok teşekkürler.evet maalesef ama en çok bu konu tuttu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Hocam CS900 SSD Hakkında bilginiz var mı? Param tam yetiyordu, m2 yapamadan aldım. İyi kronik sorunsuz bir ssd midir acaba, Abdullah abi kronik sorunlu bir parça koymaz sistemine fakat adını hiç duymadım ssdnin o yüzden sormak istedim.F/p oranı çok iyi bence. Parası olan kaçırmamalı.
Ancak testlerde frekans değerleri de gözükse daha iyi olurmuş.
iyi bi ssd değil daha iyisi seçilebilirdiSağolun hocam çok teşekkürler.
Hocam CS900 SSD Hakkında bilginiz var mı? Param tam yetiyordu, m2 yapamadan aldım. İyi kronik sorunsuz bir ssd midir acaba, Abdullah abi kronik sorunlu bir parça koymaz sistemine fakat adını hiç duymadım ssdnin o yüzden sormak istedim.
Stok sorunları varken, bu kadar hediyeli bir sistem. Fiyat çok iyiydi, bir yerden ufak çaplı kısılması gerekiyordu, Abdullah abinin canı sağolsun, m2 alıcam zaten en geç 2 haftaya.iyi bi ssd değil daha iyisi seçilebilirdi
@keremcnsz24 bilir, ben pek bilmiyorum.Sağolun hocam çok teşekkürler.
Hocam CS900 SSD Hakkında bilginiz var mı? Param tam yetiyordu, m2 yapamadan aldım. İyi kronik sorunsuz bir ssd midir acaba, Abdullah abi kronik sorunlu bir parça koymaz sistemine fakat adını hiç duymadım ssdnin o yüzden sormak istedim.
İncelemesi var. SSD olarak daha iyisi seçilebilirmiş ama olsun.Sağolun hocam çok teşekkürler.
Sende sistem yok muydu hocam md2 aldın diye hatırlıyorum yanlışlık da olabilir hayırlı olsunStok sorunları varken, bu kadar hediyeli bir sistem. Fiyat çok iyiydi, bir yerden ufak çaplı kısılması gerekiyordu, Abdullah abinin canı sağolsun, m2 alıcam zaten en geç 2 haftaya.
MD2 değil DA4 aldım bunu arkadaşımıza aldık hocam, yoksa gidip saçma sapırt sistemler alıcaktı cocuk güzel oldu Cok tesekkurler.Sende sistem yok muydu hocam md2 aldın diye hatırlıyorum yanlışlık da olabilir hayırlı olsun
Sisteminde bir sıkıntı yok dimi senin güle güle kullanın 2. el piyasası stok sorunları malum zaten iyi olmuş aldığı yarının ne olacağı belli olmazMD2 değil DA4 aldım bunu arkadaşımıza aldık hocam, yoksa gidip saçma sapırt sistemler alıcaktı cocuk güzel oldu Cok tesekkurler.
e tabii hocam ona istinaden dedim zaten direk al sistem cok iyi diye. Benim sistemimde hiçbir sıkıntı yok ekran kartı cw var onun dışında np.Sisteminde bir sıkıntı yok dimi senin güle güle kullanın 2. el piyasası stok sorunları malum zaten iyi olmuş aldığı yarının ne olacağı belli olmaz