Neler Yeni

Anadolu liselerinde fazla ödev veriyorlarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ÖZSOY
Yazılıma başlıyacağım şuan lgsye gireceyim yüksek puanlı anadolu lisesi düşünüyorum fazla ödev verirlermi ve yazılımla uğraşanlara soruyorum ileri seviye için kaç ay ve ortalama günde kaç saat yazılım çalıştınız ve hangi dilden başlıyım gelecekte microsoft ve amazon gibi şirketlerde çalışmayı düşünüyorum c2 seviyesinde dil çalışıp yazılım mühendisliği ünilerine gitmeyi istiyorum ne kadar çalışmalıyım ne yapmalıyım 2 saat yazılım 2 saat yabancı dil ve 2 saat yabancı dil tekrar yapıcağım.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Bu işler süreyle olacak şeyler değil 2 saat bundan 2 saat şundan çorba yapmıyoruz , bu yaklaışı bırak yapamazssan kendine karşı güvenini kaybedersin , yazılıma nasıl başlanır bence amaç işe girmek yerine ne yapmakk istihorsun bir isnanın hayali vardır biri robot yapmakk ister biri oyun yapmak biri web sitesi , sevdiğin şey ne ise ona göre dil seçeceksin dillere baktığında karşına basit diller çıkacak özellikle python , ben python önermiyor , alt seviye dillerle başlamak her zaman daha iyidir özellikle üst seviye şirketler verimli algoritma çözebilme olsun optimizasyon gibi beceriler istiyorlar dolayıaıyla c yada c++ bailamak güxel bir başlangıç olur bu şekilde ramin işleyişi hakkında bilgi edinmiş olursun ama daha önce dediğim gibi istediğin ne ise ona göre dil seçececksin, ingilizce gelişşir zaten özellikle yazılım öğrenirken türkçe video izleme kelime öğren zamanla oturur dil(temel nilgin olduğunu varsayıyorum) LGS sınavına güzel çalış güzel okula gidersen lisada yarışmalara katılma şansın olur , matematik bilgini her zaman yüksek tut vereceğim tavsiyeler bunlar

yusuftheayay

80+ Bronze
Senin şuan yapacağın tek şey lgs ye hazırlanmak ve bir yandanda hobi olarak yazılım öğrenmek hangi alanla ilgileniyorsan saat tutmak vs olmaz o iş boş zamanında oturur uğraşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Hamka
Yazılıma başlıyacağım şuan lgsye gireceyim yüksek puanlı anadolu lisesi düşünüyorum fazla ödev verirlermi ve yazılımla uğraşanlara soruyorum ileri seviye için kaç ay ve ortalama günde kaç saat yazılım çalıştınız ve hangi dilden başlıyım gelecekte microsoft ve amazon gibi şirketlerde çalışmayı düşünüyorum c2 seviyesinde dil çalışıp yazılım mühendisliği ünilerine gitmeyi istiyorum ne kadar çalışmalıyım ne yapmalıyım 2 saat yazılım 2 saat yabancı dil ve 2 saat yabancı dil tekrar yapıcağım.
Bence okulu bırak oto sanayi de çalış 2-3 sene içinde 5 asgari ücret alırsın aylık

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,158
İsim
Emir
Bence okulu bırak oto sanayi de çalış 2-3 sene içinde 5 asgari ücret alırsın aylık
Yine boş bir yorum daha.
Anadolu lisesiyle alakalı değil bu.Hocalarla alakalı.Ek olarak yazılımdan ilerlemek istiyorsan şu kadar çalışayım yok kendini geliştirebildiğin kadar geliştiriceksin boş zamanlarında ful öğrenmeye bak.Lgs konusuna da gelirsek istanbuldaysan ve ortalaman 95 96civarıysa lgs puanıyla alan okullar ile ortlaama ile alan okullar arasında aman aman bir farklılık olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Hamka
Yine boş bir yorum daha.
Anadolu lisesiyle alakalı değil bu.Hocalarla alakalı.Ek olarak yazılımdan ilerlemek istiyorsan şu kadar çalışayım yok kendini geliştirebildiğin kadar geliştiriceksin boş zamanlarında ful öğrenmeye bak.Lgs konusuna da gelirsek istanbuldaysan ve ortalaman 95 96civarıysa lgs puanıyla alan okullar ile ortlaama ile alan okullar arasında aman aman bir farklılık olmaz.
Boş bir yorum değildi kaliteli bir yorumdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom